Elektronik Saramonic SR-MV2000 mikrofon 1.625 TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaganaltug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 738
Yani ikisi arasındaki farkı ayırt edemiyorum ben . Benle ilgili bir problem tabi bu. Eğer bu daha kaliteliyse düşüneyim bir demiştim.
Tekrardan yeni bir mikrofon almaya değecek kadar fark olduğunu zannetmiyorum hocam, o yüzden GK63 Pro varken Saramonic'e geçmek çok da mantıklı değil

Rica ederim hocam, güle güle kullanın. Valla ben de sipariş verdim ses kalitesi olarak gayet net bir sesi var. Bir tane de inceleme videosu bırakayım.

Alsam mı derken vatanda da bitmiş. Gerçi neyime yarayacak
Eğer ki düşünceniz varsa mağaza stoklarına bakabilirsiniz hocam, gerçekten bu fiyatlara bir daha düşer mi zannetmiyorum

Benim ki biraz indirimdeyken alsam belki ileride lazım şeklinde yani çok gerekli bir durumum yok. İstanbulda bir mağazada gözüküyor ama gitmem muhtemelen

Ürün elime ulaştı iade ürünü gibi duruyor, koruyucu bant tozlanmış sökülmüş. Mikrofon toz içinde. Sorun yoksa iade etmeyeceğim ama yine de bir görüşeceğim Vatan Bilgisayar ile.

Ürün elime ulaştı iade ürünü gibi duruyor, koruyucu bant tozlanmış sökülmüş. Mikrofon toz içinde. Sorun yoksa iade etmeyeceğim ama yine de bir görüşeceğim Vatan Bilgisayar ile.
Hocam Vatan Bilgisayara yazdım ürünün kapalı kutu ve sıfır olduğunu söylediler ama süreciniz hakkında bilgilendirir misiniz? Mağdur olmanızı istemem.

Hocam Vatan Bilgisayara yazdım ürünün kapalı kutu ve sıfır olduğunu söylediler ama süreciniz hakkında bilgilendirir misiniz? Mağdur olmanızı istemem.
Vatan Bilgisayar, Trendyol ile görüş dedi satıcıya mesaj ilettim geri dönüş bekliyorum.

Satıcı mesajı cevapladı. Tedarik edemediklerini söylüyorlar fakat mağazalarında hala stok mevcut. THH ile de uğraşamayacağım şimdilik dursun.

Son düzenleme:
Peki hocam iade ürünü mü? Onu öğrenebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…