Şarj sorunu olan iPhone 14 için tamirci telefon şifresi istiyor

Elmas Kafa

Başarılı
iPhone 14 telefonum şarj olmuyordu. Annemin tanıdığı biri varmış, oraya götürdü. Adam telefonun şifresini istedi. Normal mi? Yani telefonun şarj olup olmadığını açmadan da kontrol edebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı işlevleri kontrol ediyorlar. İşlem esansında başka bir parçanın hasar almadığından ve düzgün monte edildiğinden emin oluyorlar.

Bilmediğim için soruyorum zaten.
Size neden bunu soruyorsunuz demedim.

Test edicekse neyi edecek?
Veri alıp verebildiğini, veri aktarım hızını, şarj hızını. Kaldı ki bunları ona sormanız daha mantıklı olmaz mı? Birinci elden, tahmin içermeyen cevaplar yerine tahmin oyunu oynamayı mı tercih ediyorsunuz?

Adama fiziksel olarak vermişsiniz. Çok istese çipi kopyalar. Günümüzde kabak gibi ortada olmasa da günün birinde iki tık ile şifresini çözen repo paylaşır birileri. Şifreniz olmadan alabileceği şeyleri zaten alabilir. Ne zaman kullanılabilir hale geleceği muamma.

Devlet sırlarınız açığa çıkmasın istiyorsanız vermeyin. Kafanıza silah dayamıyor.

Ters ters cevaplarını başka konuya yazabilirsin. kolay gelsin.

Samsung'ta servis modu var gizlilik için. Apple nasıl akıl edememiş böyle bir şeyi hayret. Velhasıl test etmek için şifre istiyordur, gizli saklı bir şeyin varsa verme şifreyi. Ben avukatım çalıştığım müvekkiller açısından sıkıntı olur falan de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…