Şarkı dinleme bağımlısı mısınız?

Şarkı dinlemeye bağımlı olduğunuzu düşünüyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    59
Anathema flying gibi şarkıları sabah okula hazırlanmadan 10 dk önce yatakta dinlerken o solo sahneleri geldiğinde kıvranarak içime işleyerek dinliyorum. Haberin yok ölüyorum, delilik gibi şarkılarda da bu oluyor. Sadece şarkı dinlemekten öte bir evreye gidiyorum özellikle son 2 3 ayda.

Evet, bağımlıyım.
Özellikle kalitesine bakmadan dinliyorum, örneğin şuan leak bile olsa şunu dinliyorum.

Şarkı dinlemeyi severim genelde her gün bir yere giderken açarım ev de işim olduğu zaman açarım ruh halime göre dinlediğim şarkılar değişiyor. Yabancı, Rusça ,Türkçe, Klasik Türk müzikleri, Karadeniz her daldan dinliyorum

REİ6 bir zamanlar çok dinlerdim, Shramrain de aynı şekilde , Lola Young ve Brother Louie bu aralar dinlediğim sanatçılar. Şarkıları bağımlılık yapıyor

3 günlüğüne Apple Music üyeliğim bitmişti ve Papara kartım online alışverişe kapalıydı. Hayatımda ilk kez Spotify kullandım Onun dışında evet, ben de herhalde müzik bağımlısıyım.

Brave üzerinden telefon kapalıyken reklamsiz dinleyemiyor musunuz hocam? Bende Samsung var ama çoğu şarkıyı öyle dinliyorum nadir indiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…