Şarkı kültürü olmayan birisine şarkı önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzww7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 225
  • Etiketler Etiketler
    yardım

oguzww7

Uzman
Yer
İzmir
Ciddiye alıp cevap verin lütfen. Okulda sevdiğim bir kız var. Ona gönderme yapacak bir şarkı paylaşmak istiyorum. Normalde pek bir şey paylaşan biri değilim, hatta adamakıllı şarkı da dinlemem.

Aklımda Duman'ın "Senden Daha Güzel" şarkısı var fakat şarkılar hakkında çok bilgim olmadığı için emin olamadım. Sizce uygun olur mu, yoksa önerebileceğiniz başka şarkılar var mı? (Yaş 16)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz seylerle etkilemeyi ve elle tutulur bir sonuc almayi bekliyorsaniz bu cok dusuk bir ihtimal maalesef.

Ask temasi olan sarkidan bol sey yok fakat hangisi bu duruma hitap eder, hangisi yanlis anlasilmaz, hangisinde mesaj fix diye alinir, kiz nasil seylerden hoslanir vesaire bunlarin hicbirini bilemeyiz.

Şarkı kültürünüz yoksa ve aklınıza gelen ilk şarkı "Senden daha güzel" ise yolunuzdan vazgeçin. Sıradan bir kişi izlenimi yaratırsınız. Sındirdiğiniz bir şarkı varsa paylaşın ve durumuna bakın, aşk ilanınin şarkı ile yapılması ve müzik kültürü hususu, karşıdaki hatun kişinin algısı ve bilgisi hakkında nüvelere ihtiyaç duyar.

Başka ne yapabilirim ki aklıma direk bu geldi.

Gönderme yapacağınızı tam olarak niçin düşündünüz? Yakın arkadaşlara falan ekleyip mi atacaksınız hikayeyi? İletişiminiz var mı? Kafanızdaki planı daha çok merak ettim.

Gönderme yapacağınızı tam olarak niçin düşündünüz? Yakın arkadaşlara falan ekleyip mi atacaksınız hikayeyi? İletişiminiz var mı? Kafanızdaki planı daha çok merak ettim.
Hocam, arkadaşlarım benim hakkımda ona bir şeyler söylemiş. Net bir şey dememişler ama 'yok' da dememiş Sonra merakımdan bir hikâye paylaştım, o da beğenmiş. Bu durum kafama takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…