Trendyol Satıcıları bot olur mu?

Bütçe
Gerek Yok

CyHaN_Atalay

Başarılı
İyi sosyaller. Bu konuyu açma sebebim şu:

Ya normalde çoğu özenli cevap veriyor gibi. Ben de diş macunu alacaktım, çok gördüğüm bir markadan. Mesela bu marka normalde florürsüz, neredeyse tamamen doğal diş macunları satıyor. Lakin yine de florürlü diş macunları var mı diye sormak istedim. İşte sıkıntı burada başlıyor. Mesela sorduğum bu 3 soruda uzun uzun anlatıyor ama hep bir kriter vermemi istiyorlar. Mesela bir soruda ppm (florür) düzeyi kaç olsun? Sonra "Diş eti ve başka probleminiz var mı?" diye sorular yöneltip tekrar soru açmama sebep oluyorlar. Yani troll mü yapıyorlar, bot mu cevap veriyor yoksa ben bir şeyi yanlış yapıyorum acaba? Kriter yazıyorum, yazdıkça başka kriter sormakta ilginç yani. İstediğim şeyde çok saçma bir şey değil bence.

AI agent'a bağlamışlar, chatbot otomatik yazıyordur. Sen bir diş macunu uzmanısın veya satış danışmanısın; verilen sorulara göre yanıtlamalısın, yapılmıştır.

Aman be Teşekkür ederim ikinize de. Peki bu soruları falan silebiliyor muyum bari?

Anonimsin zaten hocam, kafaya takma; ismin baş harfi ve soyadının baş harfi gözüküyor.
Aslında ben direkt gözükmesin diye işaretlemiştim. Tamamen yıldızlı da olabilir sanırsam, zira başkaları da öyle. Lakin yine de kirlilik olmasın diye silinebilseydi iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…