ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Şubat'ta ilana koymuştum ancak aldığım OLED monitörde sorun yaşayıp iade edince ilandan kaldırmıştım. Önceden açmış olduğum konuyu güncelledim. Almak isteyen varsa Eskişehir içi elden teslim edebilirim. Gelip kişinin kendisi de test edebilir. Yeniden konu açmamak adına açmış olduğum konunun linkini bırakıyorum.
NOT: 9 Ekim 2025 itibariyle monitör Konya iline satışmıştır.
Satılık Konu 'Dell G3223D 11.000 TL'
2023 Nisan ayı gibi almış olduğum monitörümü satıyorum, 4K OLED monitör alacağım için. Şu an iş yerindeyim, fotoğraf fazla yok telefonumda.
Gaming.Gen.TR'den alınmıştı. Kutusu ve kutu içeriği duruyor. Faturasını bulurum alacak olan olduğunda. Herhangi bir ölü piksel veya ghosting yoktur. Işık sızması da IPS olmasına rağmen çok iyi durumda. Eskişehir içi isteyen gelip görüp bakabilir. Talip olanlar mail adresi bırakırsa ben dönüş yaparım. Şimdilik bir fotoğraf var ve onu koyuyorum. Ölü piksel ve diğer testlerin fotoğraflarını ekleyeceğim. 2023 Nisan ayında alındı.
Fiyatı pazarlıksız 8.500...
Gaming.Gen.TR'den alınmıştı. Kutusu ve kutu içeriği duruyor. Faturasını bulurum alacak olan olduğunda. Herhangi bir ölü piksel veya ghosting yoktur. Işık sızması da IPS olmasına rağmen çok iyi durumda. Eskişehir içi isteyen gelip görüp bakabilir. Talip olanlar mail adresi bırakırsa ben dönüş yaparım. Şimdilik bir fotoğraf var ve onu koyuyorum. Ölü piksel ve diğer testlerin fotoğraflarını ekleyeceğim. 2023 Nisan ayında alındı.
Fiyatı pazarlıksız 8.500...
- ShadowLegion
- 165hz 2k monitör dell monitör satılık
- Forum: İkinci El Alım Satım İlanları
NOT: 9 Ekim 2025 itibariyle monitör Konya iline satışmıştır.
Son düzenleme: