Çözüldü Satın alınan bir ürünün taksiti erken ödenebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamza Ensar Sağlam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi forumlar. Bir ürünü taksitle aldım, o ürünün taksidini hesaptaki para ile şimdiden kapatmak istiyorum. Nasıl yapılır?

Banka Garanti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Kredi kartı kullanarak mı aldınız?
Eğer öyle ise banka şubesine gidip banka çalışanına "Taksitli borçlarımın hepsini ödemek istiyorum." derseniz tamamını yatırabilirsiniz.

Saygılar.
Merhaba,

Kredi kartı kullanarak mı aldınız?
Eğer öyle ise banka şubesine gidip banka çalışanına "Taksitli borçlarımın hepsini ödemek istiyorum." derseniz tamamını yatırabilirsiniz.

Saygılar.

Çözüm
Ziraat Bankası kullanıyorum, müşteri hizmetlerini arayıp 1-2 defa yapmışlığım var, hesabında yeterli para olduğunda seni yönlendirip hallediyorlar.

Evet. Uygulamadan yapılmıyor mu?

Benim bildiğim hayır, şubeye gitmeniz gerekir, dediğim şekilde halledersiniz.

İsterseniz Garanti'nin müşteri hizmetlerini arayıp bir sorabilirsiniz.

Siz hesaptan kredi kartınızdaki taksit borçlarını kapatsanız dahi ürünü aldığınız firmaya banka her ay taksit şeklinde ödeme yapar, yani burada banka karlı çıkar, bilginiz olsun. Anladınız değil mi demek istediğimi? Önceden taksit ödemenizi yapmanızın ne size ne de aldığınız ürünün firmasına bir etkisi olmaz, umarım anlatabildim.

Saygılar.

Şubeye gidip yapması en güvenilir yöntem tabii ki.

İfadeler: xwa
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…