Satın alınan i5-12400F RTX 4060 Ti hazır sistem nasıl?

SSD-PSU güncellemek lazım, fırsat bulunca anakart ve işlemciye de el atarsın birkaç sene götürür.

İfadeler: xwa
Bu sistemin ederi ennn fazla 24-25K. Biraz kazık fiyata almışsınız.

Bir PSU güncellemesi ile sistem tamam olur hocam, gayet güzel sistem. Güle güle kullan

Bu sistemin ederi ennn fazla 24-25K. Biraz kazık fiyata almışsınız.
Hocam indirim bittikten sonra 1-2k TL fiyatı arttı, diğer siteleri epey bir araştırdım ama alabildiğim en ucuzu buydu.

Hocam indirim bittikten sonra 1-2k TL fiyatı arttı, diğer siteleri epey bir araştırdım ama alabildiğim en ucuzu buydu.

En bilinen site Vatan'da 25.000₺'ye satılıyor hadi RAM yükseltmesini yapsanız bile 1000₺ uyguna geliyor. Daha ucuza daha kaliteli bir ekran kartı, SSD, PSU ve kasa alabilirdiniz... Sisteminiz çok kötü değil kafaya takmayın. Hayırlı olsun.

En bilinen site Vatan'da 25.000₺'ye satılıyor hadi RAM yükseltmesini yapsanız bile 1000₺ uyguna geliyor.
Taksitle aldım hocam, 5 ay taksit yapamıyordum Vatan'dan. Zaten ilk Vatan'a bakmıştım, mağazalarına dahi gittim ama mağazalarında fiyatlar niyeyse daha farklıydı.

Sisteminiz çok kötü değil kafaya takmayın. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…