KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.741 Çözümler 9 Beğeniler 2.674 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Eylül 2025 #21 kompetankedi dedi: Keyubu teknik servisden yardım alman lazım. Başka bilgisayarın varsa oradan bağlanmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok, kötü oldu bu ya arkadaşta beni bekliyordu :/
kompetankedi dedi: Keyubu teknik servisden yardım alman lazım. Başka bilgisayarın varsa oradan bağlanmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok, kötü oldu bu ya arkadaşta beni bekliyordu :/
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 20 Eylül 2025 #22 Ethem Efe dedi: Maalesef yok, kötü oldu bu ya arkadaşta beni bekliyordu :/ Genişletmek için tıkla... Neden bağlanamadın anlamadım otomatik bir sunucumu aldın acaba tam olarak ne aldın.
Ethem Efe dedi: Maalesef yok, kötü oldu bu ya arkadaşta beni bekliyordu :/ Genişletmek için tıkla... Neden bağlanamadın anlamadım otomatik bir sunucumu aldın acaba tam olarak ne aldın.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.741 Çözümler 9 Beğeniler 2.674 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Eylül 2025 #23 kompetankedi dedi: Neden bağlanamadın anlamadım otomatik bir sunucumu aldın acaba tam olarak ne aldın. Genişletmek için tıkla...
kompetankedi dedi: Neden bağlanamadın anlamadım otomatik bir sunucumu aldın acaba tam olarak ne aldın. Genişletmek için tıkla...
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 20 Eylül 2025 #24 IP adresini Chrome'a yaz bir arayüz gelmesi lazım.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.741 Çözümler 9 Beğeniler 2.674 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Eylül 2025 #25 kompetankedi dedi: IP adresini Chrome'a yaz bir arayüz gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gelmedi, eğer paneldeki IP'yi diyorsanız.
kompetankedi dedi: IP adresini Chrome'a yaz bir arayüz gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gelmedi, eğer paneldeki IP'yi diyorsanız.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 20 Eylül 2025 #26 Ethem Efe dedi: Gelmedi, eğer paneldeki IP'yi diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Sorun olmazsa IP'yi paylaşır mısın? Ya da destekden nasıl yöneteceğin hakkında bilgi alman lazım.
Ethem Efe dedi: Gelmedi, eğer paneldeki IP'yi diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Sorun olmazsa IP'yi paylaşır mısın? Ya da destekden nasıl yöneteceğin hakkında bilgi alman lazım.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.741 Çözümler 9 Beğeniler 2.674 Yer KKTC | Gazimağusa 20 Eylül 2025 #27 Discord üzerinden ekleyebilir misiniz? ethem27 kompetankedi dedi: Sorun olmazsa IP'yi paylaşır mısın? Ya da destekden nasıl yöneteceğin hakkında bilgi alman lazım. Genişletmek için tıkla...
Discord üzerinden ekleyebilir misiniz? ethem27 kompetankedi dedi: Sorun olmazsa IP'yi paylaşır mısın? Ya da destekden nasıl yöneteceğin hakkında bilgi alman lazım. Genişletmek için tıkla...
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 20 Eylül 2025 #28 Ethem Efe dedi: Discord üzerinden ekleyebilir misiniz? Ethem27. Genişletmek için tıkla... Gönderdim heavy adım. Sunucuyu kapat aç yapınca uzaktan masaüstü ile bağlanabildik. Son düzenleme: 20 Eylül 2025
Ethem Efe dedi: Discord üzerinden ekleyebilir misiniz? Ethem27. Genişletmek için tıkla... Gönderdim heavy adım. Sunucuyu kapat aç yapınca uzaktan masaüstü ile bağlanabildik.