Savunma Sanayi Sistemleri ve Teknolojileri Anketi

Bir sonraki yazının konusu ne olsun?

• Yerli uçak Hürjet hakkında bilmeniz gerekenler

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    24

DarthGorsoy

Üstün
Makaleler
22
Yer
TR
Herkese merhabalar. Bir önceki yazımda yerli uçak Kaan'ı anlatmıştım, aynı zamanda ilk yazımdı. Gelecek konular için fikirlerinize ihtiyacım var. Bir anket oluşturacağım fakat anket dışında merak ettiğiniz konular olursa onları da aşağıya yazarsanız gelecek yazılarımda bu konuları ele alacağım.

En çok merak ettiğim şey radarlar. Küçüklükten beri hep ilgimi çekiyorlar garip bir şekilde.
Mucizevi bir teknoloji gibi görünse de basitçe bir anlatımla her şeyi açıklayabilirim :) Aslında mucizevi bir teknoloji zira dünyada yaşan savaşları ve birçok işi bambaşka seviyelere çekti.

Hocam bu Altay tankı rafa mı kaldırldı ? En son Güney Koreden motor alacaktık sonra projeden çıt çıkmadı.
@@DarthGorsoy Profil resminizdeki savaş uçağı MİG-35 mi ?
Profildeki uçak MiG-29SMT, kalın bir boynu var MiG-35'e göre oradan ayırt edebiliriz. Yok hocam, Altay hala geliştiriliyor ama ne desem bilemiyorum. Motor konusu aldı başını yürüdü, bir ton seçenek konuşuldu yine olmadı gibi. Şaka falan yapmıyorum böyle giderse 5. nesle uygun jet motoru Altay motorundan önce çıkacak :D

Altay'ın atış kontrol sistemleri falan tahminimce tamamdır çünkü Rheinmetall'in L/55 topunu lisans altında üreteceğiz, devamında zırh işi zaten Türklerin rahat yapabileceği bir şey ama duyduğum kadarıyla tankçı subaylarımız yerli mühimmatlarımızı pek beğenmiyormuş. Motor ve transmisyon, kısaca güç grubuna bakıyoruz gibi.

Altay'ın son hali:
1709215152778.webp

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt