Makaleler
19
Yer
LTAI
Merhaba,

Şu an bir konuda sayfa başına düşen mesaj sayısı 10'da sabit. Bunun yerine sayfa başına düşen mesaj sayısını biz keyfimize göre ayarlayabilirsek güzel olabilir. Tabii seçenek sayısının fazla olmaması kullanıcı deneyimi açısından daha iyi olacağı için örneğin sadece şu 4 seçenek sunulabilir:
  • 10 mesaj. (Bu varsayılan seçenek olur.)
  • 25 mesaj.
  • 50 mesaj.
  • Tüm mesajlar. (Asıl önerdiğim seçenek bu aslında.)
Bunun getirilerinden birisi, bir konudaki mesajları daha az sayfa gezerek okuyabilmek olacaktır. Halihazırda buna benzer bir ayar varsa ben maalesef göremedim. :(

İlginiz için teşekkür ederim.

Artı 11 Eksi
Merhaba,

Şu an bir konuda sayfa başına düşen mesaj sayısı 10'da sabit. Bunun yerine sayfa başına düşen mesaj sayısını biz keyfimize göre ayarlayabilirsek güzel olabilir. Tabii seçenek sayısının fazla olmaması kullanıcı deneyimi açısından daha iyi olacağı için örneğin sadece şu 4 seçenek sunulabilir:
  • 10 mesaj. (Bu varsayılan seçenek olur.)
  • 25 mesaj.
  • 50 mesaj.
  • Tüm mesajlar. (Asıl önerdiğim seçenek bu aslında.)
Bunun getirilerinden birisi, bir konudaki mesajları daha az sayfa gezerek okuyabilmek olacaktır. Halihazırda buna benzer bir ayar varsa ben maalesef göremedim. :(

İlginiz için teşekkür ederim.
Kesinlikle katılıyorum. 48" TV kullanıyorum monitör olarak. Çok daha kullanışlı hale gelir benim gibi büyük ekran kullananlar için.

Aslında, DH'de olduğu gibi, mesajları görüntülemek için sayfa değiştirmek yerine aşağı kaydırdıkça yeni mesajların görüntülenmesi veya aşağıda otomatikman 2. sayfanın görünmesi sağlanabilir.

Tüm mesajların tek seferde görüntülenmesi, özellikle çok mesajlı konularda veri tabanına çok ciddi yük bindirecektir.