Sayısal öğrencisi TYT sosyal ve Türkçeyi fullemesi için nasıl çalışmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 123
  • Etiketler Etiketler
    sosyal

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Sayisalciyim ama en iyi oldugum ve calismaktan en cok zevk aldigim dersler bunlar. Asil agirlik vermem gereken derslere verecegim zamani kisitlamayacak sekilde bunlara nasil calisabilirim? Sadece full brans denemesi cozmek yeterli olur mu bu dersler icin? 2025 TYT Turkce'de 39, sosyalde 16 net yaptim. Denemelerde de Turkce en az 30, sosyal en az 15 geliyor. Hem full durmalari havali olur hem de fen ve matematikteki eksiklerimi bi tik kapatabilirler diye dusunuyorum.

Turkceyi zaten halletmissin, gelecek netler senin odagına bakıyor artık.
Sosyal netlerinde eksik gelen konuları (özellikle kalıp konu sorularını) saptayip, hap ve kısa bilgiler iceren kucuk notlardan / bilgilerden yararlanabilirsin.

Ben de sayısalcıyım geçen sene TYT Türkçe için düzenli deneme çözdüm, son bir ay artık iyice rutindi 30 gün arka arkaya deneme çözdüm. Sosyal için de sene boyunca bir kere bile konu anlatımı izlemedim, hep deneme çözdüm sadece yanlışlarıma baktım.

TYT Coğrafya kısmında genel olarak iklim, nüfus ve doğal afetler konusuna bakman gerekiyor. Nüfus ve doğal afetleri bir EA'cı olarak genel kültürü olan herkesin yapabileceğini düşünüyorum. İklime gelirsek o biraz uzun konu.

Genel kulturle cozuyorum onlari dediginiz gibi. Yine de bir ara okul dersleri icin konu olarak da calismistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…