"scentlabfragrance.com" parfüm sitesi güvenilir mi?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhabalar,

"scentlabfragrance.com" güvenilir mi? Buradan parfüm almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
"scentlabfragrance.com" güvenilir mi? Buradan parfüm almayı düşünüyorum.

Güvenilirdir, fakat ürünlerinden üst kalite performans beklemeyiniz. 2 adet aldım, parfümleri biraz hafif kaçıyor. Kalıcılığı pek yüksek değil. Mahalle arası parfümerisinden pek bir artı tarafını ne yazık ki görememiştim.

Sipariş verdim, geldi. Fiziksel olarak vaat ettikleri her şeyi karşılayabildiler. Bir marine citrus bir de sweet saffron almıştım. Marine citrus benlik bir koku değil, kullanmayacağım fakat vaat edildiği gibi. Diğeri bildiğiniz alkollü su. Ciddi anlamda alkollü su, herhangi bir koku vs. yok hastane dezenfektanı gibi kokuyor. Bir hata olmuş olmalı, yoksa diğer ürün de aynı gelirdi. Sitelerindeki destek sistemi sabahtan beri offline, 1,5 saat önce İnstagram'dan yazdım fakat hala dönüş olmadı. Bakalım nasıl bir yol izleyecekler, güncellemeler yapacağım.

Evet kesinlikle fiziksel olarak sizin de belirttiğiniz gibi her şeyi eksiksiz yerine getiriyorlar. Şişe tasarımları güzel, paketlemeleri ve kutuları da güzel. Fakat bazı parfümlerinde taklit etmek istedikleri ürünleri pek tutturamıyorlar. Lost Cherry klonu olarak lanse ettikleri üründen pek verim alamadım. Hatta bilerek herhangi bir dinlendirme aşamasına ihtiyaç var mı diye bile sordum. Bana her şeyin hazır olduğunu, geldiği gibi kullanmaya başlayabileceğimi ilettiler. Buna rağmen parfüm sadece şekerli bir vişne şerbeti gibiydi ve ortalama 2 saat sonunda hissedilmiyordu bile tende.

Gerçekten kutulama vs. konusunda çok iyiler fakat bana gelen kutu parfüm değil gibi. Bildiğiniz sulu alkol ya da bende sıkıntı var. Sanki bu şişeye esans koymayı unutmuşlar gibi duruyor.

Ufak bir güncelleme; Dün 12:30 civarında instagram'dan iletişime geçmeye çalıştım, geri dönüş alamadım. Ardından akşam 4-5 gibi mail attım fakat hala geri dönüş alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…