ZCPS21 108 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.628 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.901 Bugün 14:23 #1 Scissor Seven serisinin yeni filminin fragmanı ve çıkış tarihi yayınlandı. Cannon olacak gibi gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:33
Scissor Seven serisinin yeni filminin fragmanı ve çıkış tarihi yayınlandı. Cannon olacak gibi gözüküyor.
Fifililifilifilfil 2 Becerikli Katılım 20 Şubat 2026 Mesajlar 88 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 58 55 dakika önce #2 Scissor seven sırf Çince olduğu için hakettiği yere gelemedi. Hem sıkmıyordu hem hikayesi de güzeldi. Çok underrated anime. Baştan bir izlemem lazım yıllar geçti. Filmden beklentim yüksek.
Scissor seven sırf Çince olduğu için hakettiği yere gelemedi. Hem sıkmıyordu hem hikayesi de güzeldi. Çok underrated anime. Baştan bir izlemem lazım yıllar geçti. Filmden beklentim yüksek.
Ethem Efe 108 Bilgin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.937 Çözümler 11 Beğeniler 3.559 Yer KKTC | Gazimağusa 26 dakika önce #3 ZCPS21 dedi: Scissor Seven serisinin yeni filminin fragmanı ve çıkış tarihi yayınlandı. Cannon olacak gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım. Oldukça güzel duruyor, göz gezdireceğim.
ZCPS21 dedi: Scissor Seven serisinin yeni filminin fragmanı ve çıkış tarihi yayınlandı. Cannon olacak gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hiç duymamıştım. Oldukça güzel duruyor, göz gezdireceğim.