Merhaba arkadaşlar, Scyrox V8 almıştım. Bugün geldi, stok skatezler yerine dot skatez takacağım ancak sorun şu ki daha önce hiç takmadım. Nasıl, nereye ve ne kadar takacağımı bilmiyorum. Nasıl ve nereye takmalıyım? Mouse pad olarak Wraith Spirit Of Aim Hybrid modelini kullanıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve düşük sens (0.312 sens X 400 DPI) kullanıyorum, 3 adet skatez yeterli mi? ChatGPT 3 tane takmamı önerdi, ancak ben 4 tane takmam gerektiğini düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim, vida yerlerine denk gelecek şekilde taksam iyi olur mu? Alttakiler biraz fazla kenarda gibi duruyor. Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum.
Pek duymamıştım ama sizce kaç tane takmalıyım? Cevabınız için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, vida yerlerine denk gelecek şekilde taksam iyi olur mu? Alttakiler biraz fazla kenarda gibi duruyor. Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 192857
Hocam, tekrar rahatsız ediyorum. Kusuruma bakmayın. Şu şekilde mi olacak? Üsttekiler vidaya denk gelmeyecek ama aşağıdakiler gelecek, doğru mudur?
Hocam bir de dot skatezlerin yanında farenin kutusundan çıkan sensor halkasini alan skatezi takmalı mıyım yoksa gereksiz mi? Yani dot skatezlerin yanında bir de kutudan çıkan sensörün halkasına giren o skatezden bahsediyorum.
Hocam bir de dot skatezlerin yanında farenin kutusundan çıkan sensor halkasini alan skatezi takmalı mıyım yoksa gereksiz mi? Yani dot skatezlerin yanında bir de kutudan çıkan sensörün halkasına giren o skatezden bahsediyorum.