DarkMen

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, Scyrox V8 almıştım. Bugün geldi, stok skatezler yerine dot skatez takacağım ancak sorun şu ki daha önce hiç takmadım. Nasıl, nereye ve ne kadar takacağımı bilmiyorum. Nasıl ve nereye takmalıyım? Mouse pad olarak Wraith Spirit Of Aim Hybrid modelini kullanıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve düşük sens (0.312 sens X 400 DPI) kullanıyorum, 3 adet skatez yeterli mi? ChatGPT 3 tane takmamı önerdi, ancak ben 4 tane takmam gerektiğini düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

GPT'ye filan güvenmeyin. Yaptığı önerilerin nerdeyse hepsi saçmalıktan ibaret.

4 ve üstü takabilirsiniz.
Screenshot_20251015_175024_Chrome.webp
5 tane için bu şekilde takabilirsiniz.

4 tane takıcaksanız; alt taraftaki kırmızı işaretli yerleri biraz daha aşağı kaydırabilirsiniz.

3 alta 3 yukarıya takılır genelde.
Pek duymamıştım ama sizce kaç tane takmalıyım? Cevabınız için teşekkür ederim.
GPT'ye filan güvenmeyin. Yaptığı önerilerin nerdeyse hepsi saçmalıktan ibaret.

4 ve üstü takabilirsiniz.
5 tane için bu şekilde takabilirsiniz.

4 tane takıcaksanız; alt taraftaki kırmızı işaretli yerleri biraz daha aşağı kaydırabilirsiniz.
Teşekkür ederim, vida yerlerine denk gelecek şekilde taksam iyi olur mu? Alttakiler biraz fazla kenarda gibi duruyor. Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum.
IMG_20251015_181007.webp

Pek duymamıştım ama sizce kaç tane takmalıyım? Cevabınız için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, vida yerlerine denk gelecek şekilde taksam iyi olur mu? Alttakiler biraz fazla kenarda gibi duruyor. Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum.
Eki Görüntüle 192857
Screenshot_20251015_182406_Samsung Internet.webp

5 adet için kırmızı, 4 için mavi işaretli kısımlara takabilirsiniz aşağı yukarı.

Hocam, tekrar rahatsız ediyorum. Kusuruma bakmayın. Şu şekilde mi olacak? Üsttekiler vidaya denk gelmeyecek ama aşağıdakiler gelecek, doğru mudur?
IMG_20251015_190300.webp

Hocam bir de dot skatezlerin yanında farenin kutusundan çıkan sensor halkasini alan skatezi takmalı mıyım yoksa gereksiz mi? Yani dot skatezlerin yanında bir de kutudan çıkan sensörün halkasına giren o skatezden bahsediyorum.
IMG_20251015_192306.webp

Son düzenleme:
Hocam, tekrar rahatsız ediyorum. Kusuruma bakmayın. Şu şekilde mi olacak? Üsttekiler vidaya denk gelmeyecek ama aşağıdakiler gelecek, doğru mudur?

Hocam bir de dot skatezlerin yanında farenin kutusundan çıkan sensor halkasini alan skatezi takmalı mıyım yoksa gereksiz mi? Yani dot skatezlerin yanında bir de kutudan çıkan sensörün halkasına giren o skatezden bahsediyorum.
Evet, o konumlara denk getirebilirseniz.

Bazen sensör sapıtabiliyor. Takarsanız daha iyi olur.