Çözüldü Scyrox V8 farede hassasiyet ayarı değiştikten sonra ani yavaşlama oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keireL

Yetkin
Yer
Vice City
İyi günler,

20 Ağustos tarihinden bu yana Scyrox V8 kullanıyorum. Geldiği günden beri fareyi hep 4K Hz'de kullanıyordum. Birkaç gün önce "Acaba 1K Hz ile 8K Hz arasında nasıl bir fark var?" diye düşünüp denemeye başladım. 1K Hz'de oynattım hiçbir fark göremedim. 8K Hz'de oynattım yine bir fark göremedim. Sonra en iyisi 4K Hz'de kalmak dedim.

4K Hz'e geçer geçmez fareyi hareket ettirirken ani yavaşlamalar yapmaya başladığını fark ettim. Birkaç dakika sonra düzeldi gibi. "Gibi" diyorum çünkü düzelip düzelmediğini hala anlayamıyorum. Çok garip bir hissiyat veriyor şu an. Durum psikolojik mi yoksa gerçekten bir sorun mu var anlayamıyorum.

Durumu Wraith'e mail yoluyla anlattım. Kendileri benden videolu kanıt istedi ancak kanıtlayamadım. Hissiyatı tuhaf geliyor ancak kanıtlayamıyorum. Ne yapmalıyım? Biraz akla ihtiyacım var.

Çözüm
USB slotunu değiştirin. Yakınlarda modem veya başka bir 2.4G alıcı var ise uzaklaştırın.

Hocam şöyle söyleyeyim, test yaparken bir sorun görmüyorum. Ben günlük kullanımda ve oyunlarda sanki ara sıra problem yaşıyormuş gibi hissediyorum. Bazen fareyi götürmek istediğim yere götüremiyormuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden sorun var mı yok mu anlayamıyorum. Mesela şu an fareyi sağa sola hareket ettiriyorum herhangi bir sorun yok.

@Toby Fox hocam sorun çözüldü. Aslında gerçekten bir sorun var mış.

Sitesindeki Update Tool ile fareyi güncelledim (zaten günceldi aynı sürümü tekrar yükledi). Yine sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında bu tarz durumlar için LOD değerini arttırın ve "Long Distance" modunu açın yazıyordu. Söyleneni yapınca garip hissiyat düzelti. Şu an gayet iyi hissettiriyor.
Yüm Hz seçeneklerinde aynı hissiyat var. Yavaşlıyor mu yavaşlamıyor mu çözemiyorum. Sanki fare bazen hareket ettirdiğim yere gitmiyormuş gibi hissediyorum.
"Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Fare" kısmından "İşaretçi hassasiyetini artır" ayarı açık mı kapalı mı?

USB slotunu değiştirin. Yakınlarda modem veya başka bir 2.4G alıcı var ise uzaklaştırın.

Hocam şöyle söyleyeyim, test yaparken bir sorun görmüyorum. Ben günlük kullanımda ve oyunlarda sanki ara sıra problem yaşıyormuş gibi hissediyorum. Bazen fareyi götürmek istediğim yere götüremiyormuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden sorun var mı yok mu anlayamıyorum. Mesela şu an fareyi sağa sola hareket ettiriyorum herhangi bir sorun yok.

@Toby Fox hocam sorun çözüldü. Aslında gerçekten bir sorun var mış.

Sitesindeki Update Tool ile fareyi güncelledim (zaten günceldi aynı sürümü tekrar yükledi). Yine sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında bu tarz durumlar için LOD değerini arttırın ve "Long Distance" modunu açın yazıyordu. Söyleneni yapınca garip hissiyat düzelti. Şu an gayet iyi hissettiriyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…