Scyrox V8'den V6'ya geçilir mi?

DarkMen

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi forumlar.

Aralık 2025'te Gaming.gen'den Scyrox V8 almıştım. 2 hafta önce sol tık arızalandığı için servise gönderdim. Bugün Gaming.gen tarafından arandım ve ellerinde V8 stoğu bulunmadığını, V6 gönderebileceklerini söylediler. Sizce V6'ya geçmeli miyim? Veya para iadesi talep etme hakkım var mı?
Mouse tutuşum palm değil ancak claw da değil. İnternette gördüğüm kadarıyla benim mouse tutuşum relaxed claw/hybrid claw olarak yazılıyor. V6 sanırım palm için uygun, peki geçersem rahatsız olur muyum? Aslında para iadesi alabilirsem farklı siteden tekrar V8 sipariş etmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

V6 bence tüm tutuşlara uygun bir mouse. Para iadesini aldığın fiyat üzerinden yapmayı teklif edecekler ise senin zararına olur, uğraşman gerekir. Bence V6 al kaç.

V6 bence tüm tutuşlara uygun bir mouse. Para iadesini aldığın fiyat üzerinden yapmayı teklif edecekler ise senin zararına olur, uğraşman gerekir. Bence V6 al kaç.
Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla nedense zorlanacağımı düşünüyorum. Arka tarafı V8'e göre daha şiş görünüyor. Emin değilim açıkçası. Para konusuna gelecek olursak evet, o dönemde kargoyla birlikte 3070₺ ödemiştim. Şuan ikiside ortalama 3500₺ fiyat bandında.
Edit: V8, Laptop.com.tr'de 3270₺ görünüyor.

Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz
https://techolay.net/sosyal/konu/aula-v9-pro-plus-1-800-tl.203313/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…