Çözüldü Sea of Thieves'de oyun içi para alımı Xbox'tan yapılırsan sorun çıkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Halkla İlişkiler, Bilgisayar Teknisyeni
Merhaba. Ben Steam üzerinden Sea of Thieves aldım. Steam üzerinden oyunu açıp girdiğim zaman oyun içi para satın alımı dolar üzerinden gösteriyor. Xbox üzerinden ise TL bazında. Hesaplarım bir birine bağlı. Bu durumda Xbox üzerinden alsam aktif olur mu yoksa sadece Steam üzerinden mi almam gerekli?

Çözüm
Hocam Steam TL desteğini kaldırdı o yüzden dolar gözüküyor. Bir sorun olmaz satın alabilirsizi Xbox üzerinden aktif olacaktır.

Emin miyiz? Birçok yer Steam üzerinden alman gerekli diyor kimi her Xbox'ta oluyor diyor.

Denedim ve Xbox üzerinden aldığınız antik sikke hesabınıza aktarılmıyor. Steam üzerinden almam gerekli...
Hocam Steam TL desteğini kaldırdı o yüzden dolar gözüküyor. Bir sorun olmaz satın alabilirsizi Xbox üzerinden aktif olacaktır.

Emin miyiz? Birçok yer Steam üzerinden alman gerekli diyor kimi her Xbox'ta oluyor diyor.

Denedim ve Xbox üzerinden aldığınız antik sikke hesabınıza aktarılmıyor. Steam üzerinden almam gerekli...

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…