Gıda Seçili çikolatalarda bir alana bir bedava

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12601
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 239
  • Etiketler Etiketler
    huawei iade
2 alana 1 iade mi? Nasıl yani?

Edit: Ha tamam. Parası iadeymiş. 2 alana 1 bedava yani.
bende başta şaşırdım. Nasıl olacak, mesela 1 tane aldım tamam sorun yok. 2. yi aldın, 1'ini iade mi etmek zorundasın
Sepete aynı çikolatadan iki adet eklediğinizde, bir tanesi money karta iade oluyor. Birazcık belirsizlik olmuş kusura bakmayın. Ayrıca şu başlıkta bir düzenleme yapayım.

Son düzenleme:
Sepete aynı çikolatadan iki adet eklediğinizde, bir tanesi money karta iade oluyor. Birazcık belirsizlik olmuş kusura bakmayın.
Money kartım yoksa ne olacak hocam Money kart ne daha onu bilmiyorum.

Money kartım yoksa ne olacak hocam money kart ne daha onu bilmiyorum.

Migros'un kendi kampanyaları için kullandığı kart. Migros kasasından direk alınabiliyor. İnternetten sipariş ediliyor mu bilmiyorum.

Migros'un kendi kampanyaları için kullandığı kart. Migros kasasından direk alınabiliyor. İnternetten sipariş ediliyor mu bilmiyorum.
Hocam money kart yoksa bu indirimden yararlanamıyor muyum? Sevinmiştim bende

Boykot yapmaya özen gösteren arkadaşlar ETİ ve Lindt dikkatimi çeken boykot olmayan markalar. Lindt piyasanın en eski markalarından, Avrupa'da oldukça bilinir bir markadır.

Boykot yapmaya özen gösteren arkadaşlar ETİ ve Lindt dikkatimi çeken boykot olmayan markalar. Lindt piyasanın en eski markalarından, Avrupa'da oldukça bilinir bir markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…