Seçmediğimiz hayatı neden yaşıyoruz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LOSTNT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 876
  • Etiketler Etiketler
    neden
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 tane mesleğin olması iyi bir şey mi? Bir insanın 3 mesleği olması bence tam bir facia. 1 meslekte ustalaşmak yerine 3 meslekte ortalama birisi olmak mı daha iyi sizce? Bir meslekte, sektöründe adını herkesin bilmesindense 3 meslekte silik bir insan olmak :unsure:. Bilemedim.
Asıl şükür etmesi gereken biziz oradan oraya koşan birisi bize akıl veriyor. Çok acı.

Muzisyenim ben mesela cunku sanati muzigi cok seviyorum peki ya bir gun ellerimden birini kaybetsem ne olur? Ortada karpuz gibi kalirim degil mi? Kalirim. Iste bunun icin bir meslegim daha var. Universite bitirmek onemli dediler bir meslek de oradan edindim etti 3 halimden memnunum olmayanlar dusunsun ki kim olduklari ortada. Meslegimde en iyi olmak gibi bir amacim yok meslegimi yerine getirebiliyor muyum? Getirebiliyorum, yeterli. Tek bir meslege odaklanip onu bile basramayanlar dusunsun bunu.

Bu konuya yazdiklarim yeterli diye dusunuoyurm bundan sonra ergen taslamasi gelir anca. Malum Türk forumlarinda baska bir mevzu donmuyor. Konuyu sulandirip uste cikma cabalarinizi da anlayabiliyorum bu hayatta bir şey basaramamis olmanin en buyuk belirtilerinden birisi. Unutmayin meyve veren agac taslanir. Konuda oldugu gibi hadi iyi gunler takipten cikiyorum. Egolarinizi Counter-Strike'da tatmin edersiniz artik.

Muzisyenim ben mesela cunku sanati muzigi cok seviyorum peki ya bir gun ellerimden birini kaybetsem ne olur? Ortada karpuz gibi kalirim degil mi? Kalirim. Iste bunun icin bir meslegim daha var. Universite bitirmek onemli dediler bir meslek de oradan edindim etti 3 halimden memnunum olmayanlar dusunsun ki kim olduklari ortada. Meslegimde en iyi olmak gibi bir amacim yok meslegimi yerine getirebiliyor muyum? Getirebiliyorum, yeterli. Tek bir meslege odaklanip onu bile basramayanlar dusunsun bunu.

Bu konuya yazdiklarim yeterli diye dusunuoyurm bundan sonra ergen taslamasi gelir anca. Malum Türk forumlarinda baska bir mevzu donmuyor. Konuyu sulandirip uste cikma cabalarinizi da anlayabiliyorum bu hayatta bir şey basaramamis olmanin en buyuk belirtilerinden birisi. Unutmayin meyve veren agac taslanir. Konuda oldugu gibi hadi iyi gunler takipten cikiyorum. Egolarinizi Counter-Strike'da tatmin edersiniz artik.

Pardon sizin gibi yetenekli, zeki gibi birine laflar ettik şimdi hepimiz asosyal hayatlarıma dönüyoruz. Rezil oldun bari uzatma.

Son düzenleme:
Neyi savunduğunu bilmiyorsan fikrini belirtme sonra rezil olursun ve dersin "Siz beni anlamıyorsunuz".

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt