Urass.0 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Beğeniler 37 3 Haziran 2025 #1 Merhaba. Gıcık bir BIOS'a sahibim. Dual Boot yapmak istiyorum ama sorun çıkarıyor. Secure Boot açıkken UEFI modunda kalıyor. Secure Boot'u kapatınca otomatik Legacy Support açılıyor ve UEFI devre dışı kalıyor. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 20250603_210800.webp 520,1 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
Merhaba. Gıcık bir BIOS'a sahibim. Dual Boot yapmak istiyorum ama sorun çıkarıyor. Secure Boot açıkken UEFI modunda kalıyor. Secure Boot'u kapatınca otomatik Legacy Support açılıyor ve UEFI devre dışı kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Mert 3 Haziran 2025 Secure Boot kapandığında UEFI kapanmaz. Secure Boot'u kapattığınızda boot menüsüne girin, UEFI başlıklı içerik de görebilmeniz lazım.
Secure Boot kapandığında UEFI kapanmaz. Secure Boot'u kapattığınızda boot menüsüne girin, UEFI başlıklı içerik de görebilmeniz lazım.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 985 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 3 Haziran 2025 #2 Secure Boot kapandığında UEFI kapanmaz. Secure Boot'u kapattığınızda boot menüsüne girin, UEFI başlıklı içerik de görebilmeniz lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Secure Boot kapandığında UEFI kapanmaz. Secure Boot'u kapattığınızda boot menüsüne girin, UEFI başlıklı içerik de görebilmeniz lazım.
KS KS Urass.0 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Beğeniler 37 3 Haziran 2025 #3 Mert dedi: Secure Boot kapandığında UEFI kapanmaz. Secure Boot'u kapattığınızda boot menüsüne girin, UEFI başlıklı içerik de görebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hmm boot menüsünde UEFI gözükmüyor ama şu an UEFI modunda ben o bölümde UEFI yazmadığı için UEFI moduna girmiyor sanıyordum teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mert dedi: Secure Boot kapandığında UEFI kapanmaz. Secure Boot'u kapattığınızda boot menüsüne girin, UEFI başlıklı içerik de görebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hmm boot menüsünde UEFI gözükmüyor ama şu an UEFI modunda ben o bölümde UEFI yazmadığı için UEFI moduna girmiyor sanıyordum teşekkür ederim.