Gürkan Çallı
Uzman
HP Victus 16 R-1042NT laptopumda durum bu. Yakın zamanda BIOS güncellemesi yapıldı ama durum aynı. Insyde F19->F20 sürümü.
O zaman benim gibi yap; Secure Boot modunu deploy a yani konuşlandırıldı şeklinde ayarla. Mod ayrıca kullanıcı ve sistem modunda olabiliyor. Custom'a alıp fabrika ayarlarına resetle. Sonra da tekrar standart yapıp resetle, kaydet, bak ve çık.
O zaman benim gibi yap; Secure Boot modunu deploy a yani konuşlandırıldı şeklinde ayarla. Mod ayrıca kullanıcı ve sistem modunda olabiliyor. Custom'a alıp fabrika ayarlarına resetle. Sonra da tekrar standart yapıp resetle, kaydet, bak ve çık.
HP Victus 16 r-1042NT laptopumda durum bu. Yakın zamanda BIOS güncellemesi yapıldı ama durum aynı. Insyde F19->F20 sürümü.
Denedim. Sadece önizleme güncelleştirmesi yapıldı.Windows Update'i çalıştır, muhtemelen güncelleştirir.
Denedim. Sadece ön izleme güncelleştirmesi yapıldı.
Baktım. Yine aynı yazı mevcut.Zaten Update ile göremezsin yapıldığını; yukarıdaki yazının olduğu bölüme yani cihaz güvenliği kısmındaki o yazı değişmiş mi ona bak.
Kayıt defteri üzerinden güncellemeyi zorla uygulamayı düşünüyordum. Onu demek istemiştim. Gerek kalmadı.