Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 9 Ocak 2026 #1 Spider-Man Miles Morales gamepad ile tuş atayamıyorum. "Zip to Point" hareketine tuş atayamıyorum. Secuzi LIG-3601 kullanıyorum.
Spider-Man Miles Morales gamepad ile tuş atayamıyorum. "Zip to Point" hareketine tuş atayamıyorum. Secuzi LIG-3601 kullanıyorum.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 9 Ocak 2026 #2 Torukojin Kaneki dedi: Spider-Man Miles Morales gamepad ile tuş atayamıyorum. "ZIP to Point" hareketine tuş atayamıyorum. Secuzi LIG-3601 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunda kisayollar diye bir bolum vardi. Gamepad'de ki 2 bos tusa istediginiz 2 tane islevi atayabiliyordunuz. Orada ZIP to point yok mu? Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Spider-Man Miles Morales gamepad ile tuş atayamıyorum. "ZIP to Point" hareketine tuş atayamıyorum. Secuzi LIG-3601 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunda kisayollar diye bir bolum vardi. Gamepad'de ki 2 bos tusa istediginiz 2 tane islevi atayabiliyordunuz. Orada ZIP to point yok mu?
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 9 Ocak 2026 #3 ircoas dedi: Oyunda kisayollar diye bir bolum vardi. Gamepad'de ki 2 bos tusa istediginiz 2 tane islevi atayabiliyordunuz. Orada ZIP to point yok mu? Genişletmek için tıkla... Var ama tuş atanmıyor. Artı 0 Eksi
ircoas dedi: Oyunda kisayollar diye bir bolum vardi. Gamepad'de ki 2 bos tusa istediginiz 2 tane islevi atayabiliyordunuz. Orada ZIP to point yok mu? Genişletmek için tıkla... Var ama tuş atanmıyor.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 9 Ocak 2026 #4 Torukojin Kaneki dedi: Var ama tuş atanmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam. Sizin gamepad ile alakali degildir ama bence. Baska bir gamepad deneme sansiniz var mi? Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Var ama tuş atanmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam. Sizin gamepad ile alakali degildir ama bence. Baska bir gamepad deneme sansiniz var mi?
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 9 Ocak 2026 #5 ircoas dedi: Bilemedim hocam. Sizin gamepad ile alakali degildir ama bence. Baska bir gamepad deneme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam da boş verin r2+l2 ile atılıyormuş buldum. Bilmiyordum hangi tuş ile attığımı o yüzden değişecektim zaten. Artı 0 Eksi
ircoas dedi: Bilemedim hocam. Sizin gamepad ile alakali degildir ama bence. Baska bir gamepad deneme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam da boş verin r2+l2 ile atılıyormuş buldum. Bilmiyordum hangi tuş ile attığımı o yüzden değişecektim zaten.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 9 Ocak 2026 #6 Torukojin Kaneki dedi: Yok hocam da boş verin r2+l2 ile atılıyormuş buldum. Bilmiyordum hangi tuş ile attığımı o yüzden değişecektim zaten. Genişletmek için tıkla... Ha hocam ben biliyorsunuz sandım. Ondan söylemedim tuşları. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Yok hocam da boş verin r2+l2 ile atılıyormuş buldum. Bilmiyordum hangi tuş ile attığımı o yüzden değişecektim zaten. Genişletmek için tıkla... Ha hocam ben biliyorsunuz sandım. Ondan söylemedim tuşları. İyi oyunlar.