Seduna Thunder Pro alınır mı?

sirius 86

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
9
Maksimum bu bütçede koltuk arıyorum. Kesinlikle oyuncu koltuğu aramıyorum. Sırt kısmının kırıldığına dair incelemeler okudum bol bol. Arkaya doğru yaslanmayı ve esnemeyi seven biriyim. Kilo fazlam yok ama merak ettim. Müşteri desteği nasıl? Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu civarlarda farklı markalara ait ofis/yönetici sandalyesi kullanan varsa onların da ürünlerini dinlemek isterim. Teşekkür ederim.

Düz Pro veya Pro Fab modeli olması fark etmez. İkisi için de açığım. Sıcak bir iklimde yaşıyorum. Hava almasını da belirtirseniz mutlu olurum.

Hocam bu model yerine başka marka/modellere de açık mısınız?

Yaklasik 4-5 yildan fazladir ben ve iki arkadasim kullaniyoruz tek sorunu kollarini dayadigin plastik kisim 2-3 yilin ardindan parcalanmaya basliyor ama yedek kolcak satiliyor zaten. Onun haricinde pek bir sorun yasamadik. Bir sure sonra minderin ortasi bir tik cokuyor ama sorun yaratmiyor. Bizim kilolar ortalama 70 civari oldugu icin oyle bir sorun yasamadik ama 90-100 civari kilodaki birisi icin sirt problem cikarir mi fikrim yok.

Bir parçada sıkıntı çıktığında garanti süresi içindeyse parça gönderiyorlarmış diye duydum. Denediniz mi hiç?

Evet hocam açığım.

Kusura bakmayın gözümden kaçmış. Kısa zaman önce bende rahat bir koltuk arıyordum ve kesinlikle oyuncu koltuğu olmasın istiyordum fakat ofis/yönetici koltuklarına bakınca özelliklerine göre fiyatları aşırı absürt geldiği için bir tane oyuncu koltuğu aldım şu an rahatlık açısından çok memnunum. Tabii ben indirimle daha ucuza aldım şu an fiyatı yaklaşık 1K artmış ama yine de 7200 TL'ye değen bir model.

Tek eksiği bel boyun desteği gelmemesi. Kurulumu basit Max 20-30 dk da kurabilirsiniz. Üstelik kol dayama kolçakları da kumaş. Uzun kullanımda sert plastik ve kumaş aradaki konfor farkını çok hissettiriyor. Attığım modelde rgb/desen/gaming hiçbir şey yok sade aslında beğenebilirsiniz. Ayak desteğine de alıştıktan sonra diğer modelleri kullanmak istemeyebilirsiniz.

Ben aldım, iş yerinde kullanmak için. Dün geldi, geriye doğru çok esniyor. Ben o olayını beğenmedim. Bir de çok kaliteli bir şey değil, açıkçası maksimum 5.000-6.500 TL arası alınır.

Bence alınmaz kullandım hiç memnun kalmadım kaldırdım kenara duruyor öylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…