Hocam biraz araştırdım ama pek dayanıklı değil deniyor. Özellikle geriye yaslanıldığında kırılacakmış gibi hissettiriyormuş. Sizce de öyle mi?
Valla hiç öyle bir durumla karşılaşmadım, ama ben günlük kullanımımda yaslanma ayarını serbest tutmuyorum, onu da söyleyeyim. Ama dayanıklılık ile ilgili bir problemimiz olmadı şu ana kadar. Bir tek zamanla alt minderi düzleşiyor ama o her minderin kaderi zaten.

Oturma kısmı Seduna'nın daha yumuşak ve rahat. Anka'nın daha sert ama onun dışında Anka'da bel boyun desteği olması avantaj. Ayrıca Seduna geriye yatarken Anka'nın aksine sadece komple yatabiliyor yani oturak sabitken bel geriye gitmiyor. Bütçe sıkıntısı varsa Seduna Thunder Pro alınabilir. Ama ekstradan boyun yastığı ve bel desteğine de para vermek gerek. Seduna Benin modeli var onda baş kısmı önde olduğu için o kısımla ilgili sorun yok. Ona da bakabilirsiniz.
Hocam yastık dediğiniz şeyin fotoğrafını veya linkini atar mısınız?

Hocam yastık dediğiniz şeyin fotoğrafını veya linkini atar mısınız?
supra-yastik.webp

Baş bölgesini destekleyen oyuncu sandalyelerinde olan yastık. Bunu sandalyenin baş kısmına koymanız gerek yoksa başınız boşta kalıyor Thunder Pro'da.