Detaylar
Kim cevapladı?Wanhedaa
Çalışkan
Hocam servislerke uğraşmadan kendim alıp takamam mı? Yurt dışında Aliexpress’te satılıyor hasarlı bölgeler.
Hocam servislerke uğraşmadan kendim alıp takamam mı? Yurt dışında AliExpress'te satılıyor hasarlı bölgeler.
Hocam teknik bilginiz varsa yapabilirsiniz ama garantisi varsa bence garantiye gönderin.
Wanhedaa
Çalışkan
Hocam teknik bilginiz varsa yapabilirsiniz ama garantisi varsa bence garantiye gönderin.
Atmış olduğunuz yeri aradım hasarlı bölgenin ellerinde olmadığını söylediler. Onun haricinde Google Maps'te 4.5 yıldız üzeri bütün firmalara sordum Bilkom ile görüştüm geri döneceğiz dediler. Ama bilmiyorum alalı daha 1 hafta oldu garantisi var. Geri dönerlerse bakacağım.
Kendiniz sökerseniz garanti dışı kalabilir hocam, servise yaptırmanızı öneririm.Atmış olduğunuz yeri aradım hasarlı bölgenin ellerinde olmadığını söylediler. Onun haricinde Google Maps'te 4.5 yıldız üzeri bütün firmalara sordum Bilkom ile görüştüm geri döneceğiz dediler. Ama bilmiyorum alalı daha 1 hafta oldu garantisi var. Geri dönerlerse bakacağım.