Şehinşah - Koyu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Violett
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 932
Şehinşah'ın yıllar sonra dinlediğim sade ve yağ gibi akan şarkısı. Ne kalite ama.
Harbiden yağ gibi akıyor ve muazzam bir havası var. Başka hiçbir şarkıda şu havayı alamıyorum.
Lirikalitesi desen harika, rhyme'lari resmen döktürmüş.
Şehinşah bir efsanedir.
Güller ve Rhyme da çok güzeldir.
Kesinlikle öyle. Şehinşah parçalarından en sevdiklerim listesi yapsam ilk beşe girer muhtemelen.

Şehinşah'ın en beğendiğim şarkısı Galvanize'dir bir bakmanızı tavsiye ederim ben çok severek dinliyorum.
Calis'can, calis'can, cabalican.

Harbiden yağ gibi akıyor ve muazzam bir havası var. Başka hiçbir şarkıda şu havayı alamıyorum.
Lirikalitesi desen harika, Rhyme'lari resmen döktürmüş.
Şehinşah bir efsanedir.

Verdiği havayı daha önce neredeyse hiçbir şarkıdan alamadım, çok ayrı bir atmosferi var gerçekten. Şehinşah'ı en son 2017'de falan dinlemiştim, neler var neler yok diye bir dinleyeyim dedim de Şeyho yine döktürmüş.

Bu arada Saian ile yaptığı "Kitle Kiste Mahkum" şarkısını da öneririm. Çok efsane bir parçadır, Şeyho yine flow ve ryhme döktürmüştür:

İki şarkıdan da aşağı yukarı benzer havaları aldım.

Ya bu herifler bir başka zaten. İkisinin de kafasında 8 çekirdekli işlemci var resmen.
Saian'in genel kültür seviyesi üst düzey, Şehinşah desen rhyme dizilimlerinde ülkenin en iyisi.

Ya bu herifler bir başka zaten. İkisinin de kafasında 8 çekirdekli işlemci var resmen.
Saian'in genel kültür seviyesi üst düzey, Şehinşah desen rhyme dizilimlerinde ülkenin en iyisi.

Old School dinlediğim tek tük insan var, bu ikilide onlardan birisi. Israrla ve tekrarla dinlettiriyorlar kendilerini, Şeyho'nun bir dönem berbat kitlesi olsa da yine biz bize kaldık diyebiliriz. Saian'a diyecek bir şey yok zaten adam Türkçe Rap aleminin yürüyen sözlük ansiklopedisi.

Şehinşah ile beraber çok az MC, Saian'ın bilgi birikimine sahip. Yeni nesil robot müzikleri yerine bunları dinlemek kulak zevki yaşatır insana.

Prime dönem Şeyho şarkısı. Üst bir seviye gerçekten
Bir rapcinin değerini kanıtlayan şeylerden biri de sai ile bareber çalışması Çok büyük adam çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…