Şehinşah - Koyu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Violett
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 932
Yav hazır Şehinşah konusu açılmışken underrated şarkılarını paylaşayım dedim de görüm ki "Denetimli Serbestlik Stili" albümünün %90'ı az dinlenmiş zaten. (Spotifydaki). Ben yine de bana göre olanları paylaşayım. Yeni dinlemeye başlayanlar için güzel olur.
Gerçi bu konudaki insanlar için bunlar yeni olmayacakta neyse

Aralarında zamanında popüler olan ama şimdi çok bilinmeyen varsa söylersiniz. Kaldı ki şurada 3-4 yıldır dinliyorum.

"Gerçeği bildikçe gitti bildiğim tüm hisler, artık koyu renkler."

Bu adamın inanılmaz bir kalemi var.

Ihtan da yeterince değer görmedi. Çok rahat en iyi Şehinşah şarkıları arasına girer.

Ihtan da yeterince değer görmedi. Çok rahat en iyi Şehinşah şarkıları arasına girer.
Yav ona bakarsan "Düşünmemek" falan da var. Çok var. Ya da Şehinşah'ın en iyi şarkılarından biri olan "Yan" da hakettiği değeri görmüyor. Dinlenme sayısı fazla kimsenin ağzında görmüyorum.

Eski Şehinşah'ı çok özlüyorum. Lisedeyken dinlediğim Şeyho bambaşkaydı.

Kim özlemiyor ki dostum. Şimdiki şarkıları da güzel, kötü değil fakat eskisi başkaydı. (Sadece 3-4 yıldır dinliyorum )

Açık konuşmak gerekirse yeni şarkılarından henüz beğendiğim çıkmadı. Kişisel tercih tabii bunlar. Mesela Dilemma'nın başka bir kaydı daha çıkmıştı eski stilinde, bence albümdekiyle aralarında uçurum var o kadar kötü bence albümdeki.

Yani dediğin gibi zevk meselesi. Ama son zamanlarda güzel şarkılarda çıkmadı. Galvanize, İST/Taksimi, Canım Babam falan. 666 albümüne laf yok zaten. Özellikle Az şarkısı bence en güzel şarkılarından birisi.

@Violett Hocam şu şarkıyı dilime doladığınızdan beri hâlâ daha dinliyorum, listemden çıkaramadığım bir şarkı oldu. Vallahi çok güzel şarkı önermişsiniz, bağımlılık yarattı . Şarkıyı ezberledim çoktan, yolda mırıldanıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…