Şehit mezarına saygısızlık, terör sempatizanı, Atatürk düşmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
@alperen Hani Aliexpress'te rastgele ürün başlığı girerler ya, mesela "mouse renkli mouse USB kablosuz mouse" gibi. Sizin başlık da öyle olmuş.

Konuya gelecek olursak Atatürk'ü çoğu ülke seviyor, sevmese bile heykeli oluyor en azından. Fakat bi' tek memleketi sevmiyor bu adamı. Diyebileceğim bir şey yok. Utanç verici. Şehitlere saygısızlık da utanç verici. Keşke o ampulcü tayfa CHP'ye terörist (?), şehitlere saygısızlık gibi ithamlarda bulunacağına bunlara tepki gösterseler.
Düzenleme: Silivri'ye teleport olmamak için bazı kısımlar silindi.

Bunlar ne ya?

Ülkemizde maalesef pek bu olayları afederdiniz cikleyen yok. O yüzden pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
Nasıl cikleyen yok hocam? Buna hala bir şey yapılmadıysa bu işte bir iş var.

İfadeler: 792

Sabunlar çok pahalı. Cidden anlamıyorum şoka girdim 120 TL ne ya?

Nasıl cikleyen yok hocam? Buna hala bir şey yapılmadıysa bu işte bir iş var.

Yeni mi anladın 20 sene olmuş aaaaaa.

Hocam üstü kapanan, kimsenin duymadığı ama yaşanan o kadar kirli olay var ki.. Bilmediklerimiz bildiğimizden fazla olunca insan bir korkuyor.
Valla hocam ben ne kadar Atatürk'e hakaret eden varsa ülkeden arındırılıyor diye biliyordum ama..

Valla hocam ben ne kadar Atatürk'e hakaret eden varsa ülkeden arındırılıyor diye biliyordum ama..
İşte hocam o ama.. aslında bu konunun cevabı. 10 kişiden 9'u arındırılıyorsa kalan 1'i devam ediyor ve o 1 sonradan 2-3-4-5 diye tekrar devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…