Bu tiplere ciddi anlamda gün yüzü göstermeyeceksin. Bir ülkenin kurucu değerlerine hakaret edersin demek ha!
Bu ülkeye canını feda edenlere saygısızlık yapacaksın bir de.
Ne yazık ki nerede Ar*p girdi mi işin içine o zaman hak hukuk kalkıyor ortadan.

@alperen
Türk değilmiş zaten. Ben özbekistanlıyım ve ilk geldiğimizde (1924) biz ilk geldiğimizde herkes mülteci gözüyle bakmasına rağmen hiçbir değere küfür etmiyorduk. Etme şansımız olsa bile etmezdik çünkü saygımız vardı her değere. Bunun karakterle ilgisi var.

Ben de o Özbekistan gibi ulkelere gidip yerlesmeyi dusunuyorum bazen.

Bu iktidar da Arap, Türk'ten değerli. Bu yüzden bir şey yapmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilgilerin hepsi yanlış. Kendisi Türk ve akli dengesi yok. Gerçek ismi de o değil lakin linç yesin diye ismi özellikle o şekilde ayarlanmış. Sanaldaki bir grubun kendisini kandırıp, sonrasında da tehdit edip bizim dediklerimizi tekrar edip video çekmezsen onu bunu yaparız demesiyle başlıyor. Olay hem gündem olup, hem de birisinin infazını verip eğlenmek. Videodaki elemanı iki üç senedir internetten tanıyorum. Salaklığından ötürü böyle cümleleri kendi başına kuramayacağından eminim.

Öncelikle bilgilerin hepsi yanlış. Kendisi Türk ve akli dengesi yok. Gerçek ismi de o değil lakin linç yesin diye ismi özellikle o şekilde ayarlanmış. Sanaldaki bir grubun kendisini kandırıp, sonrasında da tehdit edip bizim dediklerimizi tekrar edip video çekmezsen onu bunu yaparız demesiyle başlıyor. Olay hem gündem olup, hem de birisinin infazını verip eğlenmek. Videodaki elemanı iki üç senedir internetten tanıyorum. Salaklığından ötürü böyle cümleleri kendi başına kuramayacağından eminim.
O zaman arka plandaki kişiler tutuklanmalı. Hem çok ilginç bir olay eğer dediğiniz gibiyse.

O zaman arka plandaki kişiler tutuklanmalı. Hem çok ilginç bir olay eğer dediğiniz gibiyse.
Arka planda dönen her şeyi biliyorum. Olay özetlediğim gibi lakin yapan kişiler anonim olduğu ve gerekli önlemleri aldıkları için çoğu olayda aklanıyorlar. Türkiye'de Instagram için merkez binası olmadığı için log da vermiyorlar. Bu sebepten ötürü de anonim olan kimseyi bulamıyorlar.

Ayrıca Arap uyruklu sanılan şahıs da bu, ismi Yunus Bildirir. Videoyu eskiden yüklemiştim, arşivden buldum. Videodan bile akli dengesinin olmadığını anlayabilirsiniz.