LastExp

Çalışkan
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Satıcıyı hiç duymadım, yorum yapamıyorum. Hevesinizi de kırmak istemem fakat bu rakamlara otomatik mekanizmalı yine Japon üretimi bir saat alınabilirdi. Özellikle kuvars bir saat mi aradınız?

Merhaba. Satıcıyı hiç duymadım, yorum yapamıyorum. Hevesinizi de kırmak istemem fakat bu rakamlara otomatik mekanizmalı yine Japon üretimi bir saat alınabilirdi. Özellikle kuvars bir saat mi aradınız?

Orijinal değilse iade edeceğim Seiko kaliteli bir ürün olduğu için görüntüsü de hoşuma gittiği için aldım sizin öneriniz var mı?

Orijinal değilse iade edeceğim Seiko kaliteli bir ürün olduğu için görüntüsü de hoşuma gittiği için aldım sizin öneriniz var mı?
Orijinal değildir demiyorum. Beğendiyseniz bir şey diyemem, kötü bir saat değil ve ödediğiniz ücretin hakkını da veriyor olabilir. Ancak ben tercihimi otomatik saatten yana kullanırdım. Seiko 5 modellerine bakılabilir. İndirimle 11.000 TL civarında başlıyor ve bütçenize yakın fiyatlandırmaları var. Örnek olarak bırakıyorum.

NH35 Seiko mekanizmalı Spinnaker modelleri çok güzel saatler. Safir kristal cam, kilitli vidalı tepe ve deri modellerinde su itme özelliği vs.