RDR2, Uncharted, Spider-Man, GTA V gibi oyunları oynarım genelde. Yani ne yapacağımız bellidir: alacağımız silah, pusacağımız yer falan hep oyun gösterir bize. Sizce Sekiro gider mi bana? Boyutu bayağı düşük o da avantaj.
Türe başlangıç için şahsen önermem. From Software'ın en zor oyunlarından biri. Elden Ring ile başlarsan türü sevme ihtimalin daha yüksek. Daha basit ve yeni bir oyun olduğundan bıkmazsın.
Türe başlangıç için şahsen önermem. From Software'ın en zor oyunlarından biri. Elden Ring ile başlarsan türü sevme ihtimalin daha yüksek. Daha basit ve yeni bir oyun olduğundan bıkmazsın.
Souls-like türünde çizgisel ilerleyemezsin pek. Yani görev usulü gidemezsin. Öyle bir beklentin olmasın. Dediğim gibi bu türe girişeceksen Elden Ring ile başlamanı öneririm. Emin Çıtak'ın başlangıç rehberini izleyip başlarsan daha rahat olur.
Sekiro bana çok zor gelmişti. DS 1 ve DS 2'yi bitirdim, DS 3 devam ediyorum. Sekiro'ya birkaç kez giriştim ama yapamadım. İlk atlı bir boss var, onu geçemedim daha.
The Blood of Dawnwalker; 14. yüzyıl Avrupa'sında geçen, açık dünyalı bir karanlık fantezi aksiyon rol yapma oyunudur. Gündüzleri insan, geceleri vampir olan Coen olarak aileni kurtarmaya çalış, yaptıkların ve çözdüğün sırlar ile hikâyene şekil ver.