Sekiro oynanır mı?

Winner 88

Üstün
RDR2, Uncharted, Spider-Man, GTA V gibi oyunları oynarım genelde. Yani ne yapacağımız bellidir: alacağımız silah, pusacağımız yer falan hep oyun gösterir bize. Sizce Sekiro gider mi bana? Boyutu bayağı düşük o da avantaj.

Türe başlangıç için şahsen önermem. From Software'ın en zor oyunlarından biri. Elden Ring ile başlarsan türü sevme ihtimalin daha yüksek. Daha basit ve yeni bir oyun olduğundan bıkmazsın.

Souls-like oyunlarin arasinda en kolaylarindan ama o bile alismayi gerektiriyor ve saydigin oyunlar gibi basit bir oynanisa sahip degil.
Kolay değil bence. Genel oyun camiasında da en zorlarından biri kabul ediliyor Sekiro. Aynı oyundan bahsettiğimize emin miyiz?

Türe başlangıç için şahsen önermem. From Software'ın en zor oyunlarından biri. Elden Ring ile başlarsan türü sevme ihtimalin daha yüksek. Daha basit ve yeni bir oyun olduğundan bıkmazsın.
Hocam Elden Ring de açık dünya ama. Daha çizgisel oyun bakıyordum.

Hayatımda kılıç kullanmaktan hiç bu kadar keyif almadım. Sekiro ama hiçbir şey söylemiyor, başıboş map’e bırakıyor sizi. Wiki neredeyse şart.

Hocam Elden Ring daha mı kolay?
Oturduktan sonra Elden Ring daha kolay evet.

Kolay değil bence. Genel oyun camiasında da en zorlarından biri kabul ediliyor Sekiro. Aynı oyundan bahsettiğimize emin miyiz?
Genel olarak demiyorum, souls-like oyunlar arasinda diyorum. Souls-like turu zaten basli basina acimasiz derecede zor oyunlar barindiran bir tur.

Hocam Elden Ring de açık dünya ama. Daha çizgisel oyun bakıyordum.
Souls-like türünde çizgisel ilerleyemezsin pek. Yani görev usulü gidemezsin. Öyle bir beklentin olmasın. Dediğim gibi bu türe girişeceksen Elden Ring ile başlamanı öneririm. Emin Çıtak'ın başlangıç rehberini izleyip başlarsan daha rahat olur.

Genel olarak demiyorum, souls-like oyunlar arasinda diyorum. Souls-like turu zaten basli basina acimasiz derecede zor oyunlar barindiran bir tur.
Genel değil souls-like türünden bahsettim ben de. Bence en zorları arasında.

Sekiro bana çok zor gelmişti. DS 1 ve DS 2'yi bitirdim, DS 3 devam ediyorum. Sekiro'ya birkaç kez giriştim ama yapamadım. İlk atlı bir boss var, onu geçemedim daha.

@Veira, @Topcu,@Hermione Jean Granger,
Bu iki oyun hakkında ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…