SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 7 Ağustos 2025 #1 Bu forımu yeni gördüm, hemen katıldım. Tabii daha öncesinde bir forum sitesine gitmiştim, ne olacağını zaten biliyorsunuz. Ve evet, yeni geçtim.
Bu forımu yeni gördüm, hemen katıldım. Tabii daha öncesinde bir forum sitesine gitmiştim, ne olacağını zaten biliyorsunuz. Ve evet, yeni geçtim.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Ağustos 2025 #2 Hoşgeldin.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 7 Ağustos 2025 #3 michaelscofield dedi: Hoş geldin. Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk hocam. Technopat'tan geliyorum ben buradada az aktif olurum ana evim Technopat ama ne olur kızmayın hocam.
michaelscofield dedi: Hoş geldin. Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk hocam. Technopat'tan geliyorum ben buradada az aktif olurum ana evim Technopat ama ne olur kızmayın hocam.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Ağustos 2025 #4 SiberSasi dedi: Hoşbulduk hocam. Technopat'tan geliyorum ben buradada az aktif olurum ana evim Technopat ama ne olur kızmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Niye kızayım hocam. isteyen istediği yerde takılır.
SiberSasi dedi: Hoşbulduk hocam. Technopat'tan geliyorum ben buradada az aktif olurum ana evim Technopat ama ne olur kızmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Niye kızayım hocam. isteyen istediği yerde takılır.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 7 Ağustos 2025 #5 michaelscofield dedi: Niye kızayım hocam. isteyen istediği yerde takılır. Genişletmek için tıkla... Yok bir şey neyse hocam bu arada burayı biraz sevdim ama aktifliğim pek olmayacak çünkü bilirsin
michaelscofield dedi: Niye kızayım hocam. isteyen istediği yerde takılır. Genişletmek için tıkla... Yok bir şey neyse hocam bu arada burayı biraz sevdim ama aktifliğim pek olmayacak çünkü bilirsin
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Ağustos 2025 #6 SiberSasi dedi: Yok bir şey neyse hocam bu arada burayı biraz sevdim ama aktifliğim pek olmayacak çünkü bilirsin Genişletmek için tıkla... Geçen seneye kadar bende yeşil taraftaydım.
SiberSasi dedi: Yok bir şey neyse hocam bu arada burayı biraz sevdim ama aktifliğim pek olmayacak çünkü bilirsin Genişletmek için tıkla... Geçen seneye kadar bende yeşil taraftaydım.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 7 Ağustos 2025 #7 michaelscofield dedi: Geçen seneye kadar bende yeşil taraftaydım. Genişletmek için tıkla... Şu an mavi tarafta mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
michaelscofield dedi: Geçen seneye kadar bende yeşil taraftaydım. Genişletmek için tıkla... Şu an mavi tarafta mısın?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Ağustos 2025 #8 SiberSasi dedi: Şu an mavi tarafta mısın? Genişletmek için tıkla... Evet. Uzun süredir girmiyorum oraya.
SiberSasi dedi: Şu an mavi tarafta mısın? Genişletmek için tıkla... Evet. Uzun süredir girmiyorum oraya.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 7 Ağustos 2025 #9 michaelscofield dedi: Evet. Uzun süredir girmiyorum oraya. Genişletmek için tıkla... Ben hep orada takılıyorum ama buradada biraz takılırım çünkü nasıl olsa herkesin tarafı farklıdır değil mi? michaelscofield dedi: Evet. Uzun süredir girmiyorum oraya. Genişletmek için tıkla... Ben 15 Nisanda oraya katıldım bu yıl'da yani. Ve daha sonra Recep baltaşı gördüm ve tamam dedim abim iyidir diye ama tabii emre C abimizi unutmadık sonuçta.
michaelscofield dedi: Evet. Uzun süredir girmiyorum oraya. Genişletmek için tıkla... Ben hep orada takılıyorum ama buradada biraz takılırım çünkü nasıl olsa herkesin tarafı farklıdır değil mi? michaelscofield dedi: Evet. Uzun süredir girmiyorum oraya. Genişletmek için tıkla... Ben 15 Nisanda oraya katıldım bu yıl'da yani. Ve daha sonra Recep baltaşı gördüm ve tamam dedim abim iyidir diye ama tabii emre C abimizi unutmadık sonuçta.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Ağustos 2025 #10 SiberSasi dedi: Ben hep orada takılıyorum ama buradada biraz takılırım çünkü nasıl olsa herkesin tarafı farklıdır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
SiberSasi dedi: Ben hep orada takılıyorum ama buradada biraz takılırım çünkü nasıl olsa herkesin tarafı farklıdır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.