4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 25 Şubat 2025 #1 Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Fiyat bedava. 2 tane kaptım. Son birkaç stok kalınca konusunu burada açayım dedim.
Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Fiyat bedava. 2 tane kaptım. Son birkaç stok kalınca konusunu burada açayım dedim.
T TMW Deneyimli Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 507 Beğeniler 540 26 Şubat 2025 #2 Bi' 500 TL daha düşürmeyi düşünmüşler herhalde, geçen 5 saat içinde stoğu tükenmişti ve tekrardan eklemişler.
Bi' 500 TL daha düşürmeyi düşünmüşler herhalde, geçen 5 saat içinde stoğu tükenmişti ve tekrardan eklemişler.
W Wasted Uzman Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 92 Beğeniler 67 26 Şubat 2025 #3 409 dedi: Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Fiyat bedava. 2 tane kaptım. Son birkaç stok kalınca konusunu burada açayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hangi renk bu fiyata indi?
409 dedi: Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC TWS Grafit Kulak İçi Bluetooth Kulaklık en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Fiyat bedava. 2 tane kaptım. Son birkaç stok kalınca konusunu burada açayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hangi renk bu fiyata indi?
1 16015 Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Beğeniler 1.152 26 Şubat 2025 #4 Bitmiş. İnanılmaz. Bu fiyata yetişseydim hiç ihtiyacım olmamasına rağmen alırdım. 10 binlik kulaklık nasıl bu kadar düşmüş?
Bitmiş. İnanılmaz. Bu fiyata yetişseydim hiç ihtiyacım olmamasına rağmen alırdım. 10 binlik kulaklık nasıl bu kadar düşmüş?