Steam Sepeti nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorien
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 412
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Yer
Kaer Morhen
Şunları almayı düşündüm. Bütçem bunları geçmiyor toplam 1.300 maksimum. Bunlar 1.320 tutuyor ucu ucuna alabiliyorum. Yalnız eğer Manor Lords yerine başka bir oyun önerirseniz bakmak isterim.

Güzel sepet. Özellikle Tainted Grail, Elder Scrolls-like olarak çok başarılı. 100 saatin üzerinde kaliteli içeriği ve oyun yapısıyla 2A Skyrim.

Cities Skylines'ı 130 saat oynadım biraz seviyorum bu tarz oyunları. Ama bilemiyorum bende kararsız kaldım onda.

Microsoft Store'da ücretsiz denemesi var. Hatta normal oyundan farkı var mı bilmiyorum. İlk çıktığında oynamıştım ve herhangi bir kısıtlaması falan yoktu.

Avalon'a değer, türü sevene de manor lords gider. Güzel sepet, alınır saatlerce oynanır.

Cities Skylines'ı 130 saat oynadım biraz seviyorum bu tarz oyunları. Ama bilemiyorum bende kararsız kaldım onda.

Bana optimizasyonsuz geldi. Ve çok sıkıcı geldi. Daha başlar başlamaz sildim. Xbox aboneliğim vardı. Oradan denemiştim.

Aldım hocam teşekkürler. Manor Lords'u bayağıdır oynamak istiyordum umarım beğenirim. İade edemem çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…