Steam Sepeti nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorien
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 412
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Şu Batman oyunları hâlâ çok iyi. Batman Arkham Knight, bunu göremedim listede, onu da almanı öneriyorum. Şöyle Batman serisi gibi kaliteli oyunlar artık fazla çıkmıyor, o yüzden tadını çıkartmak lazım. Sanırım Arkham Knight onun için bütçe kurtarmıyor.

Hocam o paketin içinde Arkham Asylum, City, Knight var. Knight Aile kütüphanesinde vardı o yüzden yeni gelenlerde görünmüyor.

Hocam o paketin içinde Arkham Asylum, City, Knight var. Knight Aile kütüphanesinde vardı o yüzden yeni gelenlerde görünmüyor.

Öyle mi, o zaman tamamdır hocam. Arkham Knight Türkçe yaması güncellendi diye biliyorum, hatta forumda güncel hali var sanırım. Tavsiye ederim.

Hocam yasak ama başka yöntemler var bu devirde Single oyuna para verilmez zaten manor lords 4 5 saat oynanır yeni güncellemeden sonra bilmiyorum ama.

İnsanları artık korsana yönlendirmekten vazgeçseniz nasıl olur? Parası var ve almak istiyor. Sen bir iş yaptırdığında adama parasını vermeyip sana ekmek mi vereyim diyorsun? Neymiş single player oyunlara para verilmezmiş kim karar veriyor buna? Nasıl kafa yapılarındasınız ben anlamıyorum. Adamlar emek para harcayarak bir iş yapıyorlar beğen yada beğenme ama sen o işe yha oyunlara para verilmez qral beleşe korsan oyna yapımcılarda *** yesin diyorsun?

@Ashloth, @Ömer_Yeter, @ExellionTR, Hocam Tainted Grail'i iade ettim. Beni sarmadı. Zaten açık dünyada kendine görev aradığın oyunlar pek benlik değil. Oyunu merak ediyordum o yüzden aldım ama iade ettim. 650TL bütçem var. Eneba'dan AKS14 kodu ile God Of War alsam mı bilmiyorum. Epic'te var 2 kere bitirdim ama yüzde yüzlemek istiyorum Steam'den. Sizce mantıklı mı? Daha mantıklı bir oyun öneriniz varsa bakmak isterim.

Hocam varsa alsın zaten ama şu anki güncel durumda kalkıp bir oyuna bin küsur lira para verilmez. Adam belki öğrenci ihtiyaçlarından kısmış. Yani at gözlüğünüzü çıkarında insanların duruma bakın. Biz oyuncuları zerre düşünmüyen oyun firmalarını savunmayın. Ben kendi nezlimde zaten oyunları Steam'den alıyorum destek olmak için ama her insanı kendiniz gibi eknomik güce sahip sanmayın.

Suçu oyun şirketlerine değil ekonominin sorumlularına yüklediğiniz gün kurtuluruz bu şikayet ettiğiniz durumdan.

Suçu oyun şirketlerine değil ekonominin sorumlularına yüklediğiniz gün kurtuluruz bu şikayet ettiğiniz durumdan.

Burada benim kastım Türkçe dil desteği konusunda zaten tüm mesaj ekonomi üzerine kurulu sadece uzun uzun yazmadım. Türkiye de oyunlar çevirilen dillerin birçoğundan fazla satıyor lakin bir karşılığı olmuyor çeviri konusunda.

Eneba'dan aks14 kodu ile God of War alsam mı bilmiyorum. Epic'te var 2 kere bitirdim ama yüzde yüzlemek istiyorum Steam'den. Sizce mantıklı mı? Daha mantıklı bir oyun öneriniz varsa bakmak isterim.

2 kez bitirmişsiniz zaten gereksiz bir harcama olur bence. Ne tür seviyorsunuz tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…