Steam Sepeti nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 270
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Merhaba,

Kendime ağırlıklı olarak bağımsız yapımlardan oluşan bir oyun sepeti hazırladım. Ancak sepeti onaylamadan önce sizlerin de fikirlerini almak istedim.

Listemdeki oyunlar için "Bunu kesinlikle çıkarmalısın" ya da "Şu oyunu mutlaka eklemelisin" dediğiniz tavsiyeleriniz varsa seve seve değerlendirmek isterim.

Odağımı daha çok indie oyunlarda tutmak istesem de aklımı çelen bazı büyük yapımlar da yok değil: Dead By Daylight ve Alien: Isolation alıp almamak arasında kaldım.

Şimdiden teşekkürler.

Replaced bence kötü çıkar, demosunu denemiştim ve sevmedim. 6.5 kesinlikle değmez. Gamepass hesabı alıp denemelisin.

Hepsi çok kaliteli yapımlar şimdiden iyi oyunlar dilerim hayırlı olsun. Eğer soulslike türü şeyler seviyorsan Blasphemous öneririm. Sanat tasarımı çok kaliteli bir yapım. Hollow Knight önerirdim ama oynamışsındır diye düşünüyorum bu kadar indie sepeti yaptığına göre.

Listedeki çoğu oyunu oynayıp bitirdim aslında, ana hesabım üzerinden oynamamıştım sadece daha önce. Satın alıp tüm başarımları ile bitirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…