Steam Sepeti nasıl?

Bütçe
1800
Slient hill 2 çok iyi oyun kesinlikle almanı öneririm, buckshot roulette arkadaşların ile oynamayacaksan çok sarmaz, zaten 2 saat iade politikası var arkadaşlarınla 2 saat oynadıktan sonra sıkar zaten iade edersin. Racoon City editon gelecek olursak RE3 çok kısa bir oyun bence direkt RE2 al geç 7 dolara hatta Game Pass'ten kalkmadıysa oradan oynayabilirsin.

Halihazırda indirimde olan oyunların daha büyük indirim alacağını düşünmüyorum yine aynı indirimleri alırlar bence. SH2 dışında diğerleri alınabilir gibi bence hocam. Sizce?
Buckshot seviyorsanız alın, 1 dolar para değil ama ben almazdım. Bana pek hitap eden bir oyun değil. Resident evil serisini de oynamadım ama 2.oyunun çok övülüp 3.oyunun da bir o kadar gömüldüğünü duydum, Resistance da pek güzele benzemiyor. Zaten Steam'de de o kadar fazla gömülmüş ki yayıncı bile herhalde bundan dolayı görselini koyduğum şeyi yapmış. Bence sadece Resident Evil 2 alın.

Black Friday ne zaman oluyor hocam? 29'unda mı?
Net bir tarih görmedim, hatta etkinlik takviminde Black Friday etkinliği olacağı bile gözükmüyor. Belki 11'inde gelecek etkinlikle beraber yaparlar veya etkinlik yapmadan haftalık fırsat olarak vs. yaparlar. eTail'de falan da düşebilir SH2. Ben genel olarak indirimler geleceği için belki farklı platformda farklı bir oyunu beğenebilir diye beklemesini söyledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241102_122721_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    Screenshot_20241102_122721_com.valvesoftware.android.steam.community.webp
    118,5 KB · Görüntüleme: 54
Buckshot seviyorsanız alın, 1 dolar para değil ama ben almazdım. Bana pek hitap eden bir oyun değil. Resident Evil serisini de oynamadım ama 2.oyunun çok övülüp 3.oyunun da bir o kadar gömüldüğünü duydum, resistance da pek güzele benzemiyor. Zaten Steam'de de o kadar fazla gömülmüş ki yayıncı bile herhalde bundan dolayı görselini koyduğum şeyi yapmış. Bence sadece Resident Evil 2 alın.

Sadece Racoon City Edition alırsam bakiyemle birlikte bana 8.52 dolara geliyor. 8.52 dolara RE2 ve 3'e sahip olmuş oluyorum aslında baktığınızda güzel. RE3 ne kadar gömülse de yine de oynanır bence. Bu şekilde ikinci oyun 1.03 dolara gelmiş oluyor.

Yani o yüzden bu paketi almak istiyorum. Normalde Resident Evil 2 alır geçerim. Ayrıca RE2 ve 3'ü Game Pass'ten bitirmiştim.

Son düzenleme:
Silent Hill 2'yi başka bir yolla bitirdim ama beni ağlatan etkileyen tek oyun olduğu için satın alıp tekrar bitirmek istiyorum. 50 dolar bütçem var. Başka oyun tavsiyesi olan varsa mükemmel olur.

Bu sepeti 42.77 dolara'a alabiliyorum.

Eki Görüntüle 95239
İndirimleri kesinlikle bekle daha iyi olur senin için ayrıca aynı bütçede Epic Games'e de bir göz gezdir orada da güzel oyunlar vardır.

@OneKnight O zaman paket halinde satın alın. 1 dolar para değil ki daha önce oynamışsınız, beğendiyseniz hem de destek amaçlı alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt