dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Temmuz 2025 #1 Sızce bu oyunlar alınır mı yoksa korsan mı oynamalıyım? Baska oyun onerısı de verebılırsınız.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 1 Temmuz 2025 #2 Alınır.
S Slmgoko Çalışkan Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Beğeniler 10 1 Temmuz 2025 #3 Alınır LN2 keyifli oyun. Arma kitlesi tartışılır ama bence kötü. GRIS de iyi oyun.
318i Uzman Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 123 Beğeniler 64 1 Temmuz 2025 #4 Steam'de zaten iade var en çok istediğiniz oyunu 2 saati geçmeyecek şekilde alıp deneyimleyin olmazsa iade edin bence.
Steam'de zaten iade var en çok istediğiniz oyunu 2 saati geçmeyecek şekilde alıp deneyimleyin olmazsa iade edin bence.
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Temmuz 2025 #5 318i dedi: Steam'de zaten iade var en çok istediğiniz oyunu 2 saati geçmeyecek şekilde alıp deneyimleyin olmazsa iade edin bence. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda oynamam hocam muhtemelen bunları, o yuzden ıade edemem. Resident Evil'ları sonra da alabılırım ama hep bu fıyatı dusuyormus zaten.
318i dedi: Steam'de zaten iade var en çok istediğiniz oyunu 2 saati geçmeyecek şekilde alıp deneyimleyin olmazsa iade edin bence. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda oynamam hocam muhtemelen bunları, o yuzden ıade edemem. Resident Evil'ları sonra da alabılırım ama hep bu fıyatı dusuyormus zaten.
S Slmgoko Çalışkan Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Beğeniler 10 1 Temmuz 2025 #6 dalmatianpelican dedi: Yakın zamanda oynamam hocam muhtemelen bunları, o yuzden ıade edemem. Resident Evil'ları sonra da alabılırım ama hep bu fıyatı dusuyormus zaten. Genişletmek için tıkla... Aslında bende diyecektim ama bir yorum yapmak istemedim, sanki daha iyi seçenekler eklenir onlar yerine.
dalmatianpelican dedi: Yakın zamanda oynamam hocam muhtemelen bunları, o yuzden ıade edemem. Resident Evil'ları sonra da alabılırım ama hep bu fıyatı dusuyormus zaten. Genişletmek için tıkla... Aslında bende diyecektim ama bir yorum yapmak istemedim, sanki daha iyi seçenekler eklenir onlar yerine.
1 19998 Becerikli Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 239 Beğeniler 133 1 Temmuz 2025 #7 dalmatianpelican dedi: Eki Görüntüle 159426 Sızce bu oyunlar alınır mı? Yoksa korsan mı oynamalıyım? Baska oyun onerısı de verebılırsınız. Genişletmek için tıkla... Blazing Sails'e de bakmanızı öneririm.
dalmatianpelican dedi: Eki Görüntüle 159426 Sızce bu oyunlar alınır mı? Yoksa korsan mı oynamalıyım? Baska oyun onerısı de verebılırsınız. Genişletmek için tıkla... Blazing Sails'e de bakmanızı öneririm.
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Temmuz 2025 #8 Slmgoko dedi: Aslında bende diyecektim ama bir yorum yapmak istemedim, sanki daha iyi seçenekler eklenir onlar yerine. Genişletmek için tıkla... Var mı pekı hocam 6 dolara alınabılecek bır sey? 19998 dedi: Blazing Sails'e de bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Epıc'ten almıstım onu.
Slmgoko dedi: Aslında bende diyecektim ama bir yorum yapmak istemedim, sanki daha iyi seçenekler eklenir onlar yerine. Genişletmek için tıkla... Var mı pekı hocam 6 dolara alınabılecek bır sey? 19998 dedi: Blazing Sails'e de bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Epıc'ten almıstım onu.
S Slmgoko Çalışkan Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Beğeniler 10 1 Temmuz 2025 #9 dalmatianpelican dedi: Var mı pekı hocam 6 dolara alınabılecek bır sey? Epıc'ten almıstım onu. Genişletmek için tıkla... Sons of the forest, valheim, dead cells borderlands3, beyond two souls, KCD bakabilirsiniz hocam
dalmatianpelican dedi: Var mı pekı hocam 6 dolara alınabılecek bır sey? Epıc'ten almıstım onu. Genişletmek için tıkla... Sons of the forest, valheim, dead cells borderlands3, beyond two souls, KCD bakabilirsiniz hocam
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Temmuz 2025 #10 Slmgoko dedi: Sons of the forest, valheim, dead cells borderlands3, beyond two souls, KCD bakabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hocam hayatta kalma oyunlarını pek sevmıyorum The Forest oynamıstım pek sarmadı benı o yuzden ılk 2 oyunun almam diğerleri de bende var.
Slmgoko dedi: Sons of the forest, valheim, dead cells borderlands3, beyond two souls, KCD bakabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hocam hayatta kalma oyunlarını pek sevmıyorum The Forest oynamıstım pek sarmadı benı o yuzden ılk 2 oyunun almam diğerleri de bende var.