KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Temmuz 2025 #21 pesimist34 dedi: Company of Heroes serisine de bak, oynayınca iyi ki almışım dersin. Genişletmek için tıkla... Strateji oynamadım hıc sarar mı kı?
pesimist34 dedi: Company of Heroes serisine de bak, oynayınca iyi ki almışım dersin. Genişletmek için tıkla... Strateji oynamadım hıc sarar mı kı?
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.784 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.058 Yer Bolu Dağı Tüneli 1 Temmuz 2025 #22 dalmatianpelican dedi: Strateji oynamadım hıc sarar mı kı? Genişletmek için tıkla... Hikayeden çok oynanış ön planda, gerçek hayattan bir örnek gibi oldugundan dedim aslında. WW2 oyunu, içinde Stalingrad, Kursk cephesi falan var.
dalmatianpelican dedi: Strateji oynamadım hıc sarar mı kı? Genişletmek için tıkla... Hikayeden çok oynanış ön planda, gerçek hayattan bir örnek gibi oldugundan dedim aslında. WW2 oyunu, içinde Stalingrad, Kursk cephesi falan var.
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Temmuz 2025 #23 pesimist34 dedi: Hikayeden çok oynanış ön planda, gerçek hayattan bir örnek gibi oldugundan dedim aslında. WW2 oyunu, içinde Stalingrad, Kursk cephesi falan var. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu oyun bedava verılmıs kacırmasaydık ıyıydı.
pesimist34 dedi: Hikayeden çok oynanış ön planda, gerçek hayattan bir örnek gibi oldugundan dedim aslında. WW2 oyunu, içinde Stalingrad, Kursk cephesi falan var. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu oyun bedava verılmıs kacırmasaydık ıyıydı.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.784 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.058 Yer Bolu Dağı Tüneli 1 Temmuz 2025 #24 dalmatianpelican dedi: Bu arada bu oyun bedava verılmıs kacırmasaydık ıyıydı. Genişletmek için tıkla... Deee kaç sene önce verildi, o zamanlar toydun sen.
dalmatianpelican dedi: Bu arada bu oyun bedava verılmıs kacırmasaydık ıyıydı. Genişletmek için tıkla... Deee kaç sene önce verildi, o zamanlar toydun sen.
4 4323 Uzman Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Beğeniler 473 1 Temmuz 2025 #25 pesimist34 dedi: Deee kaç sene önce verildi, o zamanlar toydun sen. Genişletmek için tıkla... Harbiden kaç yılında verildi o ben almışım bedava diye öyle duruyor haberim yok. Bu arada konu sahibi ile yakın arkadaşsınız herhalde bende diyorum neden mesajlara anında ifade geliyor.
pesimist34 dedi: Deee kaç sene önce verildi, o zamanlar toydun sen. Genişletmek için tıkla... Harbiden kaç yılında verildi o ben almışım bedava diye öyle duruyor haberim yok. Bu arada konu sahibi ile yakın arkadaşsınız herhalde bende diyorum neden mesajlara anında ifade geliyor.