Çözüldü Seri G/Ç sürücüsü nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan perahi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

perahi

Başarılı
Merhaba, Acer Nitro AN515-58 Model laptop satın aldım, şu an Windows 11 yüklüyorum, sürücüleri sayfasından yükleyecektim fakat "Dokunmatik yüzey sürücüsünü yüklemeden önce lütfen ilk olarak Seri G/Ç sürücüsünü yükleyin." ibaresini gördüm, Ürünün sürücü Linki bu şekilde "Dokunmatik yüzey sürücüsü" ve "Seri G/Ç sürücüsü" hangisi anlamadım, yardımcı olabilirseniz mutlu olurum, teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Seri G/Ç sürücüsü Serial I/O anlamına gelir. O da bağlı aygıtlar ile sistem arasında veri aktarımı ve iletişimi sağlar.

Seri G/Ç sürücüsü Serial I/O anlamına gelir. O da bağlı aygıtlar ile sistem arasında veri aktarımı ve iletişimi sağlar.
Peki linkteki sürücülerden hangisi bu linkteki sürücülerde Seri G/Ç veya Serial I/O ibaresini göremedim + Dokunmatik yüzey sürücüsü ibareside göremedim sürücü listesinde fakat bu sıralamayla kurunuz yazıyor anlayamadım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…