Sertifika süresi dolmasına rağmen Secure Boot açılır mı?

Skyline R34 13

Gelişen
İyi günler.

Biliyorsunuz ki birkaç hafta önce Secure Boot sertifikasının süresi doldu. Ben olaydan habersiz 3 gün sonra format atmaya karar verdim ve Secure Boot açık olduğu için formatın ortasında hata alıyordum. Çözümü Secure Boot'u kapatarak buldum ve o günden beri sorun yaşamadım. Sorun ise bugün FACEIT'e başlamak istedim ama FACEIT oynamak için Secure Boot'un açık olması lazım. Yeşil forumdaki birisi tekrardan açarsam yine aynı hatanın çıkacağını söylemişti. Nasıl tekrardan Secure Boot'u açabilirim?

İşletim sistemi: Windows 11.

Baştan yeni, güncel bir ISO ile format atmak lazım. Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol ettiniz mi? Yazılımınızı tamamen güncelleştirdikten emin olun, sonra açtığınızda sorun yapmaz diye düşünüyorum.

En güvenli yöntem Medya Oluşturma Aracı ile yeni bir format USB'si hazırlamak olucaktır.

Güncellemeleri detaylı incelemedim ama bilgisayarım güncel. Yeniden format atmadan başka çözümü yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…