Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 28 Ekim 2025 #1 Bugün tamir olmuş, imza atılmış bir belge yolladılar mail üzerinden ama ne zaman yola çıkacağını söylememişler. Tahmini ne zaman gelir?
Bugün tamir olmuş, imza atılmış bir belge yolladılar mail üzerinden ama ne zaman yola çıkacağını söylememişler. Tahmini ne zaman gelir?
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 28 Ekim 2025 #2 Kısa sürede kargolanır, genelde bekletmiyorlar. Yarın kargolanmaz ama resmi tatil.
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 28 Ekim 2025 #3 Zeitnot dedi: Bugün tamir olmuş, imza atılmış bir belge yolladılar mail üzerinden ama ne zaman yola çıkacağını söylememişler. Tahmini ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam ürün neydi.
Zeitnot dedi: Bugün tamir olmuş, imza atılmış bir belge yolladılar mail üzerinden ama ne zaman yola çıkacağını söylememişler. Tahmini ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam ürün neydi.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 28 Ekim 2025 #4 EsraBehzatHikayesi dedi: Hocam ürün neydi. Genişletmek için tıkla... Helios II.
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 28 Ekim 2025 #5 Zeitnot dedi: Helios II. Genişletmek için tıkla... Alalı çok olmadıysa ürün kusurlu çıkmışsa değişim isteseydin keşke.
Zeitnot dedi: Helios II. Genişletmek için tıkla... Alalı çok olmadıysa ürün kusurlu çıkmışsa değişim isteseydin keşke.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 28 Ekim 2025 #6 EsraBehzatHikayesi dedi: Alalı çok olmadıysa ürün kusurlu çıkmışsa değişim isteseydin keşke. Genişletmek için tıkla... Kutusu yırtık olduğu için olmaz sandım.
EsraBehzatHikayesi dedi: Alalı çok olmadıysa ürün kusurlu çıkmışsa değişim isteseydin keşke. Genişletmek için tıkla... Kutusu yırtık olduğu için olmaz sandım.
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 28 Ekim 2025 #7 Zeitnot dedi: Kutusu yırtık olduğu için olmaz sandım. Genişletmek için tıkla... Belki kusur sayabilirlerdi doğru zaten Çin malı olduğu için tamir görünce daha hızlı bozuluyor bu ürünler kötü olanda bu.
Zeitnot dedi: Kutusu yırtık olduğu için olmaz sandım. Genişletmek için tıkla... Belki kusur sayabilirlerdi doğru zaten Çin malı olduğu için tamir görünce daha hızlı bozuluyor bu ürünler kötü olanda bu.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 28 Ekim 2025 #8 Zeitnot dedi: Kutusu yırtık olduğu için olmaz sandım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz. Ben Paramparça kutuyla değişim yaptırdım.
Zeitnot dedi: Kutusu yırtık olduğu için olmaz sandım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz. Ben Paramparça kutuyla değişim yaptırdım.
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 28 Ekim 2025 #9 Zeitnot dedi: Bugün tamir olmuş, imza atılmış bir belge yolladılar mail üzerinden ama ne zaman yola çıkacağını söylememişler. Tahmini ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Spirit of aim mousepadimde küçük bir özür var sizce göndermeli miyim?
Zeitnot dedi: Bugün tamir olmuş, imza atılmış bir belge yolladılar mail üzerinden ama ne zaman yola çıkacağını söylememişler. Tahmini ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Spirit of aim mousepadimde küçük bir özür var sizce göndermeli miyim?
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 28 Ekim 2025 #10 Leviodas dedi: Spirit of aim mousepadimde küçük bir özür var sizce göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Senden kaynaklı değilse gönder yarın bir gün satarken orayı gören fiyat kırar.
Leviodas dedi: Spirit of aim mousepadimde küçük bir özür var sizce göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Senden kaynaklı değilse gönder yarın bir gün satarken orayı gören fiyat kırar.