Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 28 Ekim 2025 #11 EsraBehzatHikayesi dedi: Senden kaynaklı değilse gönder yarın bir gün satarken orayı gören fiyat kırar. Genişletmek için tıkla... Yok üretim hatasından kaynaklı vereyim yakında kargoya.
EsraBehzatHikayesi dedi: Senden kaynaklı değilse gönder yarın bir gün satarken orayı gören fiyat kırar. Genişletmek için tıkla... Yok üretim hatasından kaynaklı vereyim yakında kargoya.
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 28 Ekim 2025 #12 Leviodas dedi: Yok üretim hatasından kaynaklı vereyim yakında kargoya. Genişletmek için tıkla... Yarın resmi tatil ondan sonra veririsin.
Leviodas dedi: Yok üretim hatasından kaynaklı vereyim yakında kargoya. Genişletmek için tıkla... Yarın resmi tatil ondan sonra veririsin.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 29 Ekim 2025 #13 seeraddar dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz. Ben Paramparça kutuyla değişim yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Tamir edilmiş, yazayım mı değişim istiyorum diye? Outlete koyarlar en kötü.
seeraddar dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz. Ben Paramparça kutuyla değişim yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Tamir edilmiş, yazayım mı değişim istiyorum diye? Outlete koyarlar en kötü.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 29 Ekim 2025 #14 Zeitnot dedi: Tamir edilmiş, yazayım mı değişim istiyorum diye? Outlete koyarlar en kötü. Genişletmek için tıkla... Bir kere karar verildikten sonra değişimi herhalde zor olur diye düşünüyorum, ancak şansınızı deneyin.
Zeitnot dedi: Tamir edilmiş, yazayım mı değişim istiyorum diye? Outlete koyarlar en kötü. Genişletmek için tıkla... Bir kere karar verildikten sonra değişimi herhalde zor olur diye düşünüyorum, ancak şansınızı deneyin.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 29 Ekim 2025 #15 seeraddar dedi: Bir kere karar verildikten sonra değişimi herhalde zor olur diye düşünüyorum, ancak şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yazdım, en kötü 2. kez bozulursa değişim isterim.
seeraddar dedi: Bir kere karar verildikten sonra değişimi herhalde zor olur diye düşünüyorum, ancak şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yazdım, en kötü 2. kez bozulursa değişim isterim.
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 29 Ekim 2025 #16 Zeitnot dedi: Yazdım, en kötü 2. kez bozulursa değişim isterim. Genişletmek için tıkla... 2. defa olursa çok zor değişim olmaz ilkte belirtmen lazımıdı sağlık olsun bana bile para iadesi yapalım diye tuturdular değişim yapın dedim ya da üst modelini gönderin dedim değişim için onay verdiler.
Zeitnot dedi: Yazdım, en kötü 2. kez bozulursa değişim isterim. Genişletmek için tıkla... 2. defa olursa çok zor değişim olmaz ilkte belirtmen lazımıdı sağlık olsun bana bile para iadesi yapalım diye tuturdular değişim yapın dedim ya da üst modelini gönderin dedim değişim için onay verdiler.