Spotify Ses kalitesini artırmak için neler yapılabilir?

mustaine

Üstün
Tamam Spotify ses konusunda Apple Music kadar iyi değil. Apple Music ile karşılaştırdığımda ciddi bir ses kalitesi farkı var. Apple Music ile karşılaştırıldığında cidden bu kadar kötü mü? Yüksek ses dışında herhangi bir ayarlama mevcut değil ben de. Acaba bu kaliteyi daha da yükseltmek mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan yükseltilebilir ama yine de Apple Music kadar olamaz. Eğer kulaklığınız iyiyse aradaki fark çok fark edilir ancak iyi değilse çok da fark edilmez.

Ayarlardan yükseltilebilir ama yine de Apple Music kadar olamaz. Eğer kulaklığınız iyiyse aradaki fark çok fark edilir ancak iyi değilse çok da fark edilmez.
Profil>ayarlar ve gizlilik>ses kalitesi aşağıya kadar hepsini çok yüksek yap.

Altta çalma ayarları var aşağı in ve ses seviyesi yüksek yap

O zaman sizin için çözüm sunayım. Apple müziğe geçin.
Benim için imkansız. Ben de biliyorum geçmesini demek ki geçmeyeceğim ki Spotify'ı daha iyi hale getirmeye çalışıyorum.

Spotify ayarini yuksege cekmekten baska, ki o 320Kbps gibi basit bir cozunurluk, bir şey yapamazsin. Spotify bir "streamer" ve ses dosyalarını maksimum bu cozunurlukte sunabiliyor. Kablolu kulaklıkla dinlesen bile bir şey fark etmiyor. Fakat emin ol, loseless dinlemek pek gerekli degil, bunu yillarca buyuk sahnelerde gitaristlik yapmis biri olarak soyluyorum. Eger sarki transkripte etmiyorsan, veya belli bir enstrumani net bir sekilde ayirt etmek istemiyorsan gerek yok keza bende Spotify kullanıyorum.

Öncelikle kulaklığın giriş seviyesi kulaklıksa (JBL 560 BT, 720BT gibi) Apple Music tavsiyeleri bir anlam ifade etmiyor. Kalite arttırma konusuna gelecek olursak Spotify içerisindeki bariz birkaç ayarı ayarlaman gerek ekten inceleyebilirsin. Ayrıyeten de yüksek ses seviyesi istiyorsan FxSound uygulaması çok işine yarar denemeni tavsiye ederim.

-Ses yüksekliği için normalize volume ayarını kapattığından emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…