İsveç Cadısı 2
Uzman
Arkadaşlar, M Track Maudio Solo var. Elektrogitar ile birlikte kullanacağım. Nasıl bir ses sistemi almalıyım? Referans monitöre bütçem yetmez.
Bütçe nedir?Arkadaşlar, M Track Maudio Solo var. Elektrogitar ile birlikte kullanacağım. Nasıl bir ses sistemi almalıyım? Referans monitöre bütçem yetmez.
30-80 ohm arası bir giriş seviye stüdyo kulaklığı işini görür gibi.2-3K hocam, duruma göre biraz aşabilirim de gitarı çaldığımda nispeten güzel ses alabilmek istiyorum.
Kulaklık tercih etmiyorum da 2.1 ses sistemi alsam güzel ses vermez mi?30-80 ohm arası bir giriş seviye stüdyo kulaklığı işini görür gibi.
Çok uzun süredir kullanmıyorum bildiğimiz hoparlörlerden, o yüzden ne desem yalan olur. Alt kategoriyi görmemişimKulaklık tercih etmiyorum da 2.1 ses sistemi alsam güzel ses vermez mi?
Kendimi hiç bu kadar aşağılık hissetmemiştim.Çok uzun süredir kullanmıyorum bildiğimiz hoparlörlerden, o yüzden ne desem yalan olur. Alt kategoriyi görmemişim![]()
Yanlış anladın. Ses ve kayıt teknolojileri üst kategori ya, alt kategori de ses sistemleri. O alt kategoriyi görmeden öneri yapmışım onu diyorum. Aşağılamak falan söz konusu değil
Yok şaka yapmıştım ben. Teşekkür ederim.Yanlış anladın. Ses ve kayıt teknolojileri üst kategori ya, alt kategori de ses sistemleri. O alt kategoriyi görmeden öneri yapmışım onu diyorum. Aşağılamak falan söz konusu değil