Ses kartına ihtiyaç var mı?

crosscountry

Gelişen
Yeni aldığım kulaklık blacshark V2 X bugün geldi. Eski sistemimde test ettim mikrofon calısmadı ve ses kalitesini de begenmedim. Abimin laptopundan test ettiğimde ise ( HP Victus) hem mikrofon çalıştı hem de ses kalitesi daha iyiydi. Mikrofon sorunu yeni sistemde olmaz zaten ama ses kartı yeterli midir acaba? MSI Pro A620M-E anakart var yarın gelecek yeni sistemde, giriş seviyesi bir anakart ses kartı bulunuyor mu dahili onu bile bilmiyorum bulunuyorsa da yeterli gelir mi acaba bir yardımcı olsanız? Ses kartı önerisi de alabilirim cok pahalı olmayacak şekilde 4 haneli olmasın mümkünse.

Kulaklığın içinden bu aparattan cikiyor zaten.

Bu aparat ile kullanmayı denemişsindir diye düşündüm ancak denemediysen bir böyle dene.

Ayrıca direkt anakarta bağlayıp kullanabiliyorsan o şekilde yapmanı öneririm. Ses kalitesinden hala daha memnun değilsem attığım gibi bir ürün alabilirsin. Razer'in kendi kartı olduğundan belki daha uyumlu çalışıyor ayrıyeten.

bu aparat benim kulaklıkla uyumlu mu ki acaba

O Logitech daclarin temel amacı Logitech kulaklık ile G HUB uyumluluğunu sağlamak ne kadar ses kalitesi artar emin değilim.

Sonuç olarak içerisinde sesi işleyecek bir çip bulunacak. En azından istediği ayarda olur.

Ucuz olarak maalesef bunlar var gerisi pek de işe yaramayan cihazlar. Düzgün bir DAC veya ses kartı için güzel iyi paralar dökmek gerekiyor. Kulaklık parasında bir cihaz önermekte pek mantıklı değil.

Anakartın üzerindeki yeterli gelir, oraya uzanıyorsa yer de varsa eski Creative veya ASUS PCI'e ses kartları da düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…