Ses profili nasıl anlaşılır?

OverallTaken

Uzman
Merhaba arkadaşlar oyun için simgot EW200 üzerinden bir setup kurmayı planlıyorum. Ama sorun şurada ki çoğu kişi simgot EW200 için direkt alın demiyor ses profiline bakın diyor. Ben ses profilimi nereden anlayabilirim? Oyun için hangisi benim için daha iyi nasıl anlarım?

Ne tür müzikler dinlersiniz? Bass tonlara mı tiz tonlara mı önem verirsiniz temel olarak bunlar belirliyor.

Oyun için EW200, 40 dolara alabileceğin en iyi IEM'dir. Ses profili olarak tizleri önde EW200'ün.
Peki müzik için ayrı bir iem alsam nolur ? Ben bu işi çok sevdim 2-3 tane alicam iem. Aklımda Truthear Gate, Simgot EW200, Mondrop jiu modelleri var.

Ne tür müzikler dinlersiniz? Bass tonlara mı tiz tonlara mı önem verirsiniz temel olarak bunlar belirliyor.
Hocam ben ikisininde yerinde olmasını isterim. Fazla bass sevmem. Dengeli bir ses önemlidir benim için.

2-3 tane dandik IEM alacağına bir tane sağlam IEM al derim. Bütçe ne kadar?

Hocam hem müzik hem oyun olacak Max 60 dolar ama truthear Zero istemem çok büyük benim kulaklarım küçük
10 dolar daha koymanı öneririm.

Yok hocam o kadar çıkamam simgot EW200 iş yapmaz mı bunlar için(CX31993 USB-C dongle takacağım elimde var.)? Çıkamamın sebebi de ablama doğum günü hediyesi TWS kulaklık alacağım 70 dolar bandında ama ne alsam bilmiyorum. Türkiye'deki Anker'ler mi iyidir yoksa shenzenden TWS almak mantıklı mı? Bu iki sorumu cevaplarsanız sevinirim.

EW200 girişin üstü. EW300 Profesyonel deneyim sunar. Yurt dışından almayın TWS'yi. Bütçe 70 dolar yani 2.500 TL. iPhone kullanıyorsa bu.

Android kullaniyorsa Samsung Buds FE. Anker almayın şu an. F/P değil.

Iphone kullanmıyor ama yazın Iphone 14 alıcak. Ben bunu alayım o zaman. Birde bakın ben pek müzik dinlemem genelde oyun oynarım son kez sorup satın alacağım. Simgot EW200 isteklerimi karşılar mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…