Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.985 Çözümler 8 Beğeniler 2.394 6 Mart 2026 #11 Amfi de yasak diye biliyorum. Hoparlör de aracın orijinalinden farklıysa yiyebilirsin. Tabi kapıyı söküp bakacaklarını sanmam. Düzgün bir sistemde sorun olmaz. Yine de amfi önermem.
Amfi de yasak diye biliyorum. Hoparlör de aracın orijinalinden farklıysa yiyebilirsin. Tabi kapıyı söküp bakacaklarını sanmam. Düzgün bir sistemde sorun olmaz. Yine de amfi önermem.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 6 Mart 2026 #12 Kanuni Jedi Suleyman dedi: Benim aracımda amfi ve 2 tane hoparlör var fakat subwoofer yok, yine de ceza riski taşınıyor mu? Bilen varsa aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece amfi olsa bile çakarlar cezayı.
Kanuni Jedi Suleyman dedi: Benim aracımda amfi ve 2 tane hoparlör var fakat subwoofer yok, yine de ceza riski taşınıyor mu? Bilen varsa aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece amfi olsa bile çakarlar cezayı.